Reiseadapter og stikkontakt i USA

Her kan du lese mer om hvilken type stikkontakt som brukes i USA, samt lese mer om du må skaffe deg reiseadapter eller ikke når du besøker USA. Typen eller typene av stikkontakter som brukes USA er Type A og Type B, samtidig er standardspenningen og standardfrekvensen som brukes henholdsvis 100-125 V og 50/60 Hz. I Norge bruker vi stikkontakter av Type C og Type F, og vår standard spenning er 230 V og vår standard frekvens er 50 Hz. Nedenfor kan du se om du trenger reiseadapter til stikkontakter i USA og få anbefalinger om passende reiseadaptere.

Trenger du reiseadapter i Norge for elektriske apparater fra USA? Vi kan også anbefale en, bare klikk på følgende link så scroller vi deg direkte til reisedapter USA til Norge.

🇺🇸

Reiseadapter nødvendig for stikkontakter i USA

Med det sagt kan vi slå fast at dersom du reiser til USA må du ta med reiseadapter, da de i USA bruker stikkontakter som ikke er kompatible med kontaktene og enhetene vi bruker i Norge. Vi anbefaler denne reiseadapter som er laget for å fungere med stikkontaktene som brukes i USA.

Dessuten er ikke nettspenningen og frekvensen som brukes i strømnettet USA den samme som vi er vant til i Norge. Dette er noe det er viktig å være klar over, da en spennings- eller frekvensomformer sannsynligvis vil være nødvendig dersom enheten din ikke kan drives på samme nettspenning og frekvens som i USA.

Reiseadapter som passer til stikkontakter i USA

Reiseadapter for stikkontakt Type B

Denne reiseadapteren er spesielt utviklet for å fungere i stikkontakter i USA, er et kjent merke (Skross) og fås kjøpt til en virkelig god pris gjennom Prisjakt.no.


Universaladapter for hele verden

En annen måte er å kjøpe en universal reiseadapter for hele verden, som også fungerer i USA. Denne universelle reiseadapteren kommer fra samme kjente merke (Skross) og kan også kjøpes til en virkelig god pris gjennom Prisjakt.no.


MERK! Sørg for at reiseadapteren du velger faktisk fungerer i USA.

Reiseadapter USA til Norge

Er du på jakt etter en reiseadapter som passer for elektriske apparater fra USA i stikkontakter i Norge, kan vi foreslå en perfekt reiseadapter universal som fungerer for elektriske kontakter fra USA til Norge. Den egner seg for å konvertere stikkontakter av type A, B, G, I, J, L og N til å fungere i norske stikkontakter av type F. Se bilde av reiseadapteren under, samt liste over butikkene som har beste pris nå.

Universaladapter USA til Norge

En universal reiseadapter som fungerer i Norge med elektriske kontakter fra USA. Reiseadapteren kommer fra et kjent merke (Skross) og fås kjøpt til en god pris gjennom Prisjakt.no.


MERK! Sørg for at reiseadapteren du velger faktisk fungerer i Norge.

Stikkontakter som brukes i USA

Nedenfor kan du se bilder av stikkontaktene som brukes i USA, de gjør det enkelt for deg å sammenligne med kontaktene du har for å se f.eks. likheter og ulikheter.

Illustrasjon av stikkontakt Type A brukt i USA.Illustrasjon av stikkontakt Type B brukt i USA.

Å besøke USA som turist

USA er et av verdens mest populære turistmål, med et enormt mangfold av attraksjoner og opplevelser. Besøkende kan utforske alt fra det pulserende livet i storbyer til de naturskjønne nasjonalparkene. New York City, Los Angeles, Las Vegas og Miami er noen av de mest besøkte byene, hver med sin egen unike sjarm og attraksjoner. Reisende kan forvente en høy standard på overnatting, mat og transport, samt en gjestfri atmosfære.

Glem heller ikke reiseadapteren for å kunne bruke tingene dine i USAs stikkontakt. 😊