innlegget inneholder reklame gjennom annonselenker til Proshop og InkClub
Reiseadapter/Amerikansk Samoa

Reiseadapter og stikkontakt i Amerikansk Samoa

Her kan du lese mer om hvilken type stikkontakt som brukes i Amerikansk Samoa, samt lese mer om du må skaffe deg reiseadapter eller ikke når du besøker Amerikansk Samoa. Typen eller typene av stikkontakter som brukes Amerikansk Samoa er Type A, samtidig er standardspenningen og standardfrekvensen som brukes henholdsvis 100-125 V og 50/60 Hz. I Norge bruker vi stikkontakter av Type C og Type F, og vår standard spenning er 230 V og vår standard frekvens er 50 Hz. Nedenfor kan du se om du trenger reiseadapter til stikkontakter i Amerikansk Samoa og få anbefalinger om passende reiseadaptere.

Trenger du reiseadapter i Norge for elektriske apparater fra Amerikansk Samoa? Vi kan også anbefale en, bare klikk på følgende link så scroller vi deg direkte til reisedapter Amerikansk Samoa til Norge.

🇦🇸

Reiseadapter nødvendig for stikkontakter i Amerikansk Samoa

Med det sagt kan vi slå fast at dersom du reiser til Amerikansk Samoa må du ta med reiseadapter, da de i Amerikansk Samoa bruker stikkontakter som ikke er kompatible med kontaktene og enhetene vi bruker i Norge. Vi anbefaler denne reiseadapter som er laget for å fungere med stikkontaktene som brukes i Amerikansk Samoa.

Dessuten er ikke nettspenningen og frekvensen som brukes i strømnettet Amerikansk Samoa den samme som vi er vant til i Norge. Dette er noe det er viktig å være klar over, da en spennings- eller frekvensomformer sannsynligvis vil være nødvendig dersom enheten din ikke kan drives på samme nettspenning og frekvens som i Amerikansk Samoa.

Reiseadapter som passer til stikkontakter i Amerikansk Samoa

Universaladapter for stikkontakter i Amerikansk Samoa

Universaladapter for hele verden

Den sikreste måten er å kjøpe en universal reiseadapter for hele verden, som da også fungerer i Amerikansk Samoa. Denne universelle reiseadapteren kommer fra samme kjente merke (Skross) og kan også kjøpes til en virkelig god pris hos InkClub (249 kr).

Til InkClub

MERK! Sørg for at reiseadapteren du velger faktisk fungerer i Amerikansk Samoa.

Reiseadapter Amerikansk Samoa til Norge

Er du på jakt etter en reiseadapter som passer for elektriske apparater fra Amerikansk Samoa i stikkontakter i Norge, kan vi foreslå en perfekt reiseadapter universal som fungerer for elektriske kontakter fra Amerikansk Samoa til Norge. Den egner seg for å konvertere stikkontakter av type A, B, G, I, J, L og N til å fungere i norske stikkontakter av type F. Se bilde av reiseadapteren under, samt liste over butikkene som har beste pris nå.

Universaladapter for stikkontakter i Norge

Universaladapter Amerikansk Samoa til Norge

En universal reiseadapter som fungerer i Norge med elektriske kontakter fra Amerikansk Samoa. Reiseadapteren kommer fra et kjent merke (Skross) og fås kjøpt til en god pris hos Proshop (97 kr).

Til Proshop

MERK! Sørg for at reiseadapteren du velger faktisk fungerer i Norge.

Stikkontakter som brukes i Amerikansk Samoa

Nedenfor kan du se bilder av stikkontaktene som brukes i Amerikansk Samoa, de gjør det enkelt for deg å sammenligne med kontaktene du har for å se f.eks. likheter og ulikheter.

Illustrasjon av stikkontakt Type A brukt i Amerikansk Samoa.