innlegget inneholder reklame gjennom annonselenker til Proshop og InkClub
Reiseadapter/De britiske Jomfruøyer

Reiseadapter og stikkontakt i De britiske Jomfruøyer

Her kan du lese mer om hvilken type stikkontakt som brukes i De britiske Jomfruøyer, samt lese mer om du må skaffe deg reiseadapter eller ikke når du besøker De britiske Jomfruøyer. Typen eller typene av stikkontakter som brukes De britiske Jomfruøyer er Type B, samtidig er standardspenningen og standardfrekvensen som brukes henholdsvis 125 V og 60 Hz. I Norge bruker vi stikkontakter av Type C og Type F, og vår standard spenning er 230 V og vår standard frekvens er 50 Hz. Nedenfor kan du se om du trenger reiseadapter til stikkontakter i De britiske Jomfruøyer og få anbefalinger om passende reiseadaptere.

Trenger du reiseadapter i Norge for elektriske apparater fra De britiske Jomfruøyer? Vi kan også anbefale en, bare klikk på følgende link så scroller vi deg direkte til reisedapter De britiske Jomfruøyer til Norge.

🇻🇬

Reiseadapter nødvendig for stikkontakter i De britiske Jomfruøyer

Med det sagt kan vi slå fast at dersom du reiser til De britiske Jomfruøyer må du ta med reiseadapter, da de i De britiske Jomfruøyer bruker stikkontakter som ikke er kompatible med kontaktene og enhetene vi bruker i Norge. Vi anbefaler denne reiseadapter som er laget for å fungere med stikkontaktene som brukes i De britiske Jomfruøyer.

Dessuten er ikke nettspenningen og frekvensen som brukes i strømnettet De britiske Jomfruøyer den samme som vi er vant til i Norge. Dette er noe det er viktig å være klar over, da en spennings- eller frekvensomformer sannsynligvis vil være nødvendig dersom enheten din ikke kan drives på samme nettspenning og frekvens som i De britiske Jomfruøyer.

Reiseadapter som passer til stikkontakter i De britiske Jomfruøyer

Universaladapter for stikkontakter i De britiske Jomfruøyer

Universaladapter for hele verden

Den sikreste måten er å kjøpe en universal reiseadapter for hele verden, som da også fungerer i De britiske Jomfruøyer. Denne universelle reiseadapteren kommer fra samme kjente merke (Skross) og kan også kjøpes til en virkelig god pris hos InkClub (249 kr).

Til InkClub

MERK! Sørg for at reiseadapteren du velger faktisk fungerer i De britiske Jomfruøyer.

Reiseadapter De britiske Jomfruøyer til Norge

Er du på jakt etter en reiseadapter som passer for elektriske apparater fra De britiske Jomfruøyer i stikkontakter i Norge, kan vi foreslå en perfekt reiseadapter universal som fungerer for elektriske kontakter fra De britiske Jomfruøyer til Norge. Den egner seg for å konvertere stikkontakter av type A, B, G, I, J, L og N til å fungere i norske stikkontakter av type F. Se bilde av reiseadapteren under, samt liste over butikkene som har beste pris nå.

Universaladapter for stikkontakter i Norge

Universaladapter De britiske Jomfruøyer til Norge

En universal reiseadapter som fungerer i Norge med elektriske kontakter fra De britiske Jomfruøyer. Reiseadapteren kommer fra et kjent merke (Skross) og fås kjøpt til en god pris hos Proshop (97 kr).

Til Proshop

MERK! Sørg for at reiseadapteren du velger faktisk fungerer i Norge.

Stikkontakter som brukes i De britiske Jomfruøyer

Nedenfor kan du se bilder av stikkontaktene som brukes i De britiske Jomfruøyer, de gjør det enkelt for deg å sammenligne med kontaktene du har for å se f.eks. likheter og ulikheter.

Illustrasjon av stikkontakt Type B brukt i De britiske Jomfruøyer.