innlegget inneholder reklame gjennom annonselenker til Proshop og InkClub
Reiseadapter/Antigua og Barbuda

Reiseadapter og stikkontakt i Antigua og Barbuda

Her kan du lese mer om hvilken type stikkontakt som brukes i Antigua og Barbuda, samt lese mer om du må skaffe deg reiseadapter eller ikke når du besøker Antigua og Barbuda. Typen eller typene av stikkontakter som brukes Antigua og Barbuda er Type B, samtidig er standardspenningen og standardfrekvensen som brukes henholdsvis 125 V og 60 Hz. I Norge bruker vi stikkontakter av Type C og Type F, og vår standard spenning er 230 V og vår standard frekvens er 50 Hz. Nedenfor kan du se om du trenger reiseadapter til stikkontakter i Antigua og Barbuda og få anbefalinger om passende reiseadaptere.

Trenger du reiseadapter i Norge for elektriske apparater fra Antigua og Barbuda? Vi kan også anbefale en, bare klikk på følgende link så scroller vi deg direkte til reisedapter Antigua og Barbuda til Norge.

🇦🇬

Reiseadapter nødvendig for stikkontakter i Antigua og Barbuda

Med det sagt kan vi slå fast at dersom du reiser til Antigua og Barbuda må du ta med reiseadapter, da de i Antigua og Barbuda bruker stikkontakter som ikke er kompatible med kontaktene og enhetene vi bruker i Norge. Vi anbefaler denne reiseadapter som er laget for å fungere med stikkontaktene som brukes i Antigua og Barbuda.

Dessuten er ikke nettspenningen og frekvensen som brukes i strømnettet Antigua og Barbuda den samme som vi er vant til i Norge. Dette er noe det er viktig å være klar over, da en spennings- eller frekvensomformer sannsynligvis vil være nødvendig dersom enheten din ikke kan drives på samme nettspenning og frekvens som i Antigua og Barbuda.

Reiseadapter som passer til stikkontakter i Antigua og Barbuda

Universaladapter for stikkontakter i Antigua og Barbuda

Universaladapter for hele verden

Den sikreste måten er å kjøpe en universal reiseadapter for hele verden, som da også fungerer i Antigua og Barbuda. Denne universelle reiseadapteren kommer fra samme kjente merke (Skross) og kan også kjøpes til en virkelig god pris hos InkClub (249 kr).

Til InkClub

MERK! Sørg for at reiseadapteren du velger faktisk fungerer i Antigua og Barbuda.

Reiseadapter Antigua og Barbuda til Norge

Er du på jakt etter en reiseadapter som passer for elektriske apparater fra Antigua og Barbuda i stikkontakter i Norge, kan vi foreslå en perfekt reiseadapter universal som fungerer for elektriske kontakter fra Antigua og Barbuda til Norge. Den egner seg for å konvertere stikkontakter av type A, B, G, I, J, L og N til å fungere i norske stikkontakter av type F. Se bilde av reiseadapteren under, samt liste over butikkene som har beste pris nå.

Universaladapter for stikkontakter i Norge

Universaladapter Antigua og Barbuda til Norge

En universal reiseadapter som fungerer i Norge med elektriske kontakter fra Antigua og Barbuda. Reiseadapteren kommer fra et kjent merke (Skross) og fås kjøpt til en god pris hos Proshop (97 kr).

Til Proshop

MERK! Sørg for at reiseadapteren du velger faktisk fungerer i Norge.

Stikkontakter som brukes i Antigua og Barbuda

Nedenfor kan du se bilder av stikkontaktene som brukes i Antigua og Barbuda, de gjør det enkelt for deg å sammenligne med kontaktene du har for å se f.eks. likheter og ulikheter.

Illustrasjon av stikkontakt Type B brukt i Antigua og Barbuda.