Reiseadapter og stikkontakt i Canada

Her kan du lese mer om hvilken type stikkontakt som brukes i Canada, samt lese mer om du må skaffe deg reiseadapter eller ikke når du besøker Canada. Typen eller typene av stikkontakter som brukes Canada er Type A, samtidig er standardspenningen og standardfrekvensen som brukes henholdsvis 100-125 V og 50/60 Hz. I Norge bruker vi stikkontakter av Type C og Type F, og vår standard spenning er 230 V og vår standard frekvens er 50 Hz. Nedenfor kan du se om du trenger reiseadapter til stikkontakter i Canada og få anbefalinger om passende reiseadaptere.

Trenger du reiseadapter i Norge for elektriske apparater fra Canada? Vi kan også anbefale en, bare klikk på følgende link så scroller vi deg direkte til reisedapter Canada til Norge.

🇨🇦

Reiseadapter nødvendig for stikkontakter i Canada

Med det sagt kan vi slå fast at dersom du reiser til Canada må du ta med reiseadapter, da de i Canada bruker stikkontakter som ikke er kompatible med kontaktene og enhetene vi bruker i Norge. Vi anbefaler denne reiseadapter som er laget for å fungere med stikkontaktene som brukes i Canada.

Dessuten er ikke nettspenningen og frekvensen som brukes i strømnettet Canada den samme som vi er vant til i Norge. Dette er noe det er viktig å være klar over, da en spennings- eller frekvensomformer sannsynligvis vil være nødvendig dersom enheten din ikke kan drives på samme nettspenning og frekvens som i Canada.

Reiseadapter som passer til stikkontakter i Canada

Universaladapter for hele verden

Den sikreste måten er å kjøpe en universal reiseadapter for hele verden, som da også fungerer i Canada. Denne universelle reiseadapteren kommer fra samme kjente merke (Skross) og kan også kjøpes til en virkelig god pris gjennom Prisjakt.no.


MERK! Sørg for at reiseadapteren du velger faktisk fungerer i Canada.

Reiseadapter Canada til Norge

Er du på jakt etter en reiseadapter som passer for elektriske apparater fra Canada i stikkontakter i Norge, kan vi foreslå en perfekt reiseadapter universal som fungerer for elektriske kontakter fra Canada til Norge. Den egner seg for å konvertere stikkontakter av type A, B, G, I, J, L og N til å fungere i norske stikkontakter av type F. Se bilde av reiseadapteren under, samt liste over butikkene som har beste pris nå.

Universaladapter Canada til Norge

En universal reiseadapter som fungerer i Norge med elektriske kontakter fra Canada. Reiseadapteren kommer fra et kjent merke (Skross) og fås kjøpt til en god pris gjennom Prisjakt.no.


MERK! Sørg for at reiseadapteren du velger faktisk fungerer i Norge.

Stikkontakter som brukes i Canada

Nedenfor kan du se bilder av stikkontaktene som brukes i Canada, de gjør det enkelt for deg å sammenligne med kontaktene du har for å se f.eks. likheter og ulikheter.

Illustrasjon av stikkontakt Type A brukt i Canada.

Å besøke Canada som turist

Canada er et populært turistmål kjent for sitt enorme naturlandskap, mangfoldige kultur og moderne byer. Landet tiltrekker seg millioner av besøkende hvert år som ønsker å oppleve de majestetiske Rocky Mountains, Niagara Falls og de travle byene Toronto, Vancouver og Montreal. Når du reiser til Canada, forvent en blanding av utendørs eventyr, kulturelle opplevelser og vennlig gjestfrihet.

Glem heller ikke reiseadapteren for å kunne bruke tingene dine i Canadas stikkontakt. 😊