innlegget inneholder reklame gjennom annonselenker til Proshop og InkClub
Reiseadapter/Trinidad og Tobago

Reiseadapter og stikkontakt i Trinidad og Tobago

Her kan du lese mer om hvilken type stikkontakt som brukes i Trinidad og Tobago, samt lese mer om du må skaffe deg reiseadapter eller ikke når du besøker Trinidad og Tobago. Typen eller typene av stikkontakter som brukes Trinidad og Tobago er Type A, samtidig er standardspenningen og standardfrekvensen som brukes henholdsvis 100-125 V og 50/60 Hz. I Norge bruker vi stikkontakter av Type C og Type F, og vår standard spenning er 230 V og vår standard frekvens er 50 Hz. Nedenfor kan du se om du trenger reiseadapter til stikkontakter i Trinidad og Tobago og få anbefalinger om passende reiseadaptere.

Trenger du reiseadapter i Norge for elektriske apparater fra Trinidad og Tobago? Vi kan også anbefale en, bare klikk på følgende link så scroller vi deg direkte til reisedapter Trinidad og Tobago til Norge.

🇹🇹

Reiseadapter nødvendig for stikkontakter i Trinidad og Tobago

Med det sagt kan vi slå fast at dersom du reiser til Trinidad og Tobago må du ta med reiseadapter, da de i Trinidad og Tobago bruker stikkontakter som ikke er kompatible med kontaktene og enhetene vi bruker i Norge. Vi anbefaler denne reiseadapter som er laget for å fungere med stikkontaktene som brukes i Trinidad og Tobago.

Dessuten er ikke nettspenningen og frekvensen som brukes i strømnettet Trinidad og Tobago den samme som vi er vant til i Norge. Dette er noe det er viktig å være klar over, da en spennings- eller frekvensomformer sannsynligvis vil være nødvendig dersom enheten din ikke kan drives på samme nettspenning og frekvens som i Trinidad og Tobago.

Reiseadapter som passer til stikkontakter i Trinidad og Tobago

Universaladapter for stikkontakter i Trinidad og Tobago

Universaladapter for hele verden

Den sikreste måten er å kjøpe en universal reiseadapter for hele verden, som da også fungerer i Trinidad og Tobago. Denne universelle reiseadapteren kommer fra samme kjente merke (Skross) og kan også kjøpes til en virkelig god pris hos InkClub (249 kr).

Til InkClub

MERK! Sørg for at reiseadapteren du velger faktisk fungerer i Trinidad og Tobago.

Reiseadapter Trinidad og Tobago til Norge

Er du på jakt etter en reiseadapter som passer for elektriske apparater fra Trinidad og Tobago i stikkontakter i Norge, kan vi foreslå en perfekt reiseadapter universal som fungerer for elektriske kontakter fra Trinidad og Tobago til Norge. Den egner seg for å konvertere stikkontakter av type A, B, G, I, J, L og N til å fungere i norske stikkontakter av type F. Se bilde av reiseadapteren under, samt liste over butikkene som har beste pris nå.

Universaladapter for stikkontakter i Norge

Universaladapter Trinidad og Tobago til Norge

En universal reiseadapter som fungerer i Norge med elektriske kontakter fra Trinidad og Tobago. Reiseadapteren kommer fra et kjent merke (Skross) og fås kjøpt til en god pris hos Proshop (97 kr).

Til Proshop

MERK! Sørg for at reiseadapteren du velger faktisk fungerer i Norge.

Stikkontakter som brukes i Trinidad og Tobago

Nedenfor kan du se bilder av stikkontaktene som brukes i Trinidad og Tobago, de gjør det enkelt for deg å sammenligne med kontaktene du har for å se f.eks. likheter og ulikheter.

Illustrasjon av stikkontakt Type A brukt i Trinidad og Tobago.