Reiseadapter og stikkontakt i Oman

Her kan du lese mer om hvilken type stikkontakt som brukes i Oman, samt lese mer om du må skaffe deg reiseadapter eller ikke når du besøker Oman. Typen eller typene av stikkontakter som brukes Oman er Type G, samtidig er standardspenningen og standardfrekvensen som brukes henholdsvis 240 V og 50 Hz. I Norge bruker vi stikkontakter av Type C og Type F, og vår standard spenning er 230 V og vår standard frekvens er 50 Hz. Nedenfor kan du se om du trenger reiseadapter til stikkontakter i Oman og få anbefalinger om passende reiseadaptere.

Trenger du reiseadapter i Norge for elektriske apparater fra Oman? Vi kan også anbefale en, bare klikk på følgende link så scroller vi deg direkte til reisedapter Oman til Norge.

🇴🇲

Reiseadapter nødvendig for stikkontakter i Oman

Med det sagt kan vi slå fast at dersom du reiser til Oman må du ta med reiseadapter, da de i Oman bruker stikkontakter som ikke er kompatible med kontaktene og enhetene vi bruker i Norge. Vi anbefaler denne reiseadapter som er laget for å fungere med stikkontaktene som brukes i Oman.

Videre er frekvensen på strømnettet den samme i Oman som i Norge, men nettspenningen som brukes er ikke den samme som vi er vant til i Norge. Dette er noe det er viktig å være klar over, da en spenningsomformer sannsynligvis vil være nødvendig dersom apparatet ditt ikke kan drives på samme nettspenning som i Oman.

Reiseadapter som passer til stikkontakter i Oman

Reiseadapter for stikkontakt Type G

Denne reiseadapteren er spesielt utviklet for å fungere i stikkontakter i Oman, er et kjent merke (Skross) og fås kjøpt til en virkelig god pris gjennom Prisjakt.no.


Universaladapter for hele verden

En annen måte er å kjøpe en universal reiseadapter for hele verden, som også fungerer i Oman. Denne universelle reiseadapteren kommer fra samme kjente merke (Skross) og kan også kjøpes til en virkelig god pris gjennom Prisjakt.no.


MERK! Sørg for at reiseadapteren du velger faktisk fungerer i Oman.

Reiseadapter Oman til Norge

Er du på jakt etter en reiseadapter som passer for elektriske apparater fra Oman i stikkontakter i Norge, kan vi foreslå en perfekt reiseadapter universal som fungerer for elektriske kontakter fra Oman til Norge. Den egner seg for å konvertere stikkontakter av type A, B, G, I, J, L og N til å fungere i norske stikkontakter av type F. Se bilde av reiseadapteren under, samt liste over butikkene som har beste pris nå.

Universaladapter Oman til Norge

En universal reiseadapter som fungerer i Norge med elektriske kontakter fra Oman. Reiseadapteren kommer fra et kjent merke (Skross) og fås kjøpt til en god pris gjennom Prisjakt.no.


MERK! Sørg for at reiseadapteren du velger faktisk fungerer i Norge.

Stikkontakter som brukes i Oman

Nedenfor kan du se bilder av stikkontaktene som brukes i Oman, de gjør det enkelt for deg å sammenligne med kontaktene du har for å se f.eks. likheter og ulikheter.

Illustrasjon av stikkontakt Type G brukt i Oman.

Å besøke Oman som turist

Oman er et voksende turistmål som tilbyr en fascinerende blanding av tradisjonell arabisk kultur og moderne infrastruktur. Landet er kjent for sitt spektakulære landskap, fra ørken og fjell til vakre kystlinjer. Turister kan utforske historiske fort, travle markeder og sjarmerende landsbyer, samt nyte aktiviteter som dykking, seiling og fotturer. Oman er også kjent for sin gjestfrihet og sikkerhet, noe som gjør det til et attraktivt reisemål for reisende.

Glem heller ikke reiseadapteren for å kunne bruke tingene dine i Omans stikkontakt. 😊