innlegget inneholder reklame gjennom annonselenker til Proshop og InkClub
Reiseadapter/De forente arabiske emirater

Reiseadapter og stikkontakt i De forente arabiske emirater

Her kan du lese mer om hvilken type stikkontakt som brukes i De forente arabiske emirater, samt lese mer om du må skaffe deg reiseadapter eller ikke når du besøker De forente arabiske emirater. Typen eller typene av stikkontakter som brukes De forente arabiske emirater er Type G, samtidig er standardspenningen og standardfrekvensen som brukes henholdsvis 240 V og 50 Hz. I Norge bruker vi stikkontakter av Type C og Type F, og vår standard spenning er 230 V og vår standard frekvens er 50 Hz. Nedenfor kan du se om du trenger reiseadapter til stikkontakter i De forente arabiske emirater og få anbefalinger om passende reiseadaptere.

Trenger du reiseadapter i Norge for elektriske apparater fra De forente arabiske emirater? Vi kan også anbefale en, bare klikk på følgende link så scroller vi deg direkte til reisedapter De forente arabiske emirater til Norge.

🇦🇪

Reiseadapter nødvendig for stikkontakter i De forente arabiske emirater

Med det sagt kan vi slå fast at dersom du reiser til De forente arabiske emirater må du ta med reiseadapter, da de i De forente arabiske emirater bruker stikkontakter som ikke er kompatible med kontaktene og enhetene vi bruker i Norge. Vi anbefaler denne reiseadapter som er laget for å fungere med stikkontaktene som brukes i De forente arabiske emirater.

Videre er frekvensen på strømnettet den samme i De forente arabiske emirater som i Norge, men nettspenningen som brukes er ikke den samme som vi er vant til i Norge. Dette er noe det er viktig å være klar over, da en spenningsomformer sannsynligvis vil være nødvendig dersom apparatet ditt ikke kan drives på samme nettspenning som i De forente arabiske emirater.

Reiseadapter som passer til stikkontakter i De forente arabiske emirater

Universaladapter for stikkontakter i De forente arabiske emirater

Universaladapter for hele verden

Den sikreste måten er å kjøpe en universal reiseadapter for hele verden, som da også fungerer i De forente arabiske emirater. Denne universelle reiseadapteren kommer fra samme kjente merke (Skross) og kan også kjøpes til en virkelig god pris hos InkClub (249 kr).

Til InkClub

MERK! Sørg for at reiseadapteren du velger faktisk fungerer i De forente arabiske emirater.

Reiseadapter De forente arabiske emirater til Norge

Er du på jakt etter en reiseadapter som passer for elektriske apparater fra De forente arabiske emirater i stikkontakter i Norge, kan vi foreslå en perfekt reiseadapter universal som fungerer for elektriske kontakter fra De forente arabiske emirater til Norge. Den egner seg for å konvertere stikkontakter av type A, B, G, I, J, L og N til å fungere i norske stikkontakter av type F. Se bilde av reiseadapteren under, samt liste over butikkene som har beste pris nå.

Universaladapter for stikkontakter i Norge

Universaladapter De forente arabiske emirater til Norge

En universal reiseadapter som fungerer i Norge med elektriske kontakter fra De forente arabiske emirater. Reiseadapteren kommer fra et kjent merke (Skross) og fås kjøpt til en god pris hos Proshop (97 kr).

Til Proshop

MERK! Sørg for at reiseadapteren du velger faktisk fungerer i Norge.

Stikkontakter som brukes i De forente arabiske emirater

Nedenfor kan du se bilder av stikkontaktene som brukes i De forente arabiske emirater, de gjør det enkelt for deg å sammenligne med kontaktene du har for å se f.eks. likheter og ulikheter.

Illustrasjon av stikkontakt Type G brukt i De forente arabiske emirater.