innlegget inneholder reklame gjennom annonselenker til Proshop og InkClub

Reiseadapter og stikkontakt i Kuwait

Her kan du lese mer om hvilken type stikkontakt som brukes i Kuwait, samt lese mer om du må skaffe deg reiseadapter eller ikke når du besøker Kuwait. Typen eller typene av stikkontakter som brukes Kuwait er Type G, samtidig er standardspenningen og standardfrekvensen som brukes henholdsvis 240 V og 50 Hz. I Norge bruker vi stikkontakter av Type C og Type F, og vår standard spenning er 230 V og vår standard frekvens er 50 Hz. Nedenfor kan du se om du trenger reiseadapter til stikkontakter i Kuwait og få anbefalinger om passende reiseadaptere.

Trenger du reiseadapter i Norge for elektriske apparater fra Kuwait? Vi kan også anbefale en, bare klikk på følgende link så scroller vi deg direkte til reisedapter Kuwait til Norge.

🇰🇼

Reiseadapter nødvendig for stikkontakter i Kuwait

Med det sagt kan vi slå fast at dersom du reiser til Kuwait må du ta med reiseadapter, da de i Kuwait bruker stikkontakter som ikke er kompatible med kontaktene og enhetene vi bruker i Norge. Vi anbefaler denne reiseadapter som er laget for å fungere med stikkontaktene som brukes i Kuwait.

Videre er frekvensen på strømnettet den samme i Kuwait som i Norge, men nettspenningen som brukes er ikke den samme som vi er vant til i Norge. Dette er noe det er viktig å være klar over, da en spenningsomformer sannsynligvis vil være nødvendig dersom apparatet ditt ikke kan drives på samme nettspenning som i Kuwait.

Reiseadapter som passer til stikkontakter i Kuwait

Universaladapter for stikkontakter i Kuwait

Universaladapter for hele verden

Den sikreste måten er å kjøpe en universal reiseadapter for hele verden, som da også fungerer i Kuwait. Denne universelle reiseadapteren kommer fra samme kjente merke (Skross) og kan også kjøpes til en virkelig god pris hos InkClub (249 kr).

Til InkClub

MERK! Sørg for at reiseadapteren du velger faktisk fungerer i Kuwait.

Reiseadapter Kuwait til Norge

Er du på jakt etter en reiseadapter som passer for elektriske apparater fra Kuwait i stikkontakter i Norge, kan vi foreslå en perfekt reiseadapter universal som fungerer for elektriske kontakter fra Kuwait til Norge. Den egner seg for å konvertere stikkontakter av type A, B, G, I, J, L og N til å fungere i norske stikkontakter av type F. Se bilde av reiseadapteren under, samt liste over butikkene som har beste pris nå.

Universaladapter for stikkontakter i Norge

Universaladapter Kuwait til Norge

En universal reiseadapter som fungerer i Norge med elektriske kontakter fra Kuwait. Reiseadapteren kommer fra et kjent merke (Skross) og fås kjøpt til en god pris hos Proshop (97 kr).

Til Proshop

MERK! Sørg for at reiseadapteren du velger faktisk fungerer i Norge.

Stikkontakter som brukes i Kuwait

Nedenfor kan du se bilder av stikkontaktene som brukes i Kuwait, de gjør det enkelt for deg å sammenligne med kontaktene du har for å se f.eks. likheter og ulikheter.

Illustrasjon av stikkontakt Type G brukt i Kuwait.