Reiseadapter/Guernsey

Reiseadapter og stikkontakt i Guernsey

Her kan du lese mer om hvilken type stikkontakt som brukes i Guernsey, samt lese mer om du må skaffe deg reiseadapter eller ikke når du besøker Guernsey. Typen eller typene av stikkontakter som brukes Guernsey er Type C og Type G, samtidig er standardspenningen og standardfrekvensen som brukes henholdsvis 230 V og 50 Hz. I Norge bruker vi stikkontakter av Type C og Type F, og vår standard spenning er 230 V og vår standard frekvens er 50 Hz. Nedenfor kan du se om du trenger reiseadapter til stikkontakter i Guernsey og få anbefalinger om passende reiseadaptere.

Trenger du reiseadapter i Norge for elektriske apparater fra Guernsey? Vi kan også anbefale en, bare klikk på følgende link så scroller vi deg direkte til reisedapter Guernsey til Norge.

🇬🇬

Reiseadapter kan være nødvendig for stikkontakter i Guernsey

Med det sagt kan vi slå fast at dersom du reiser til Guernsey kan det hende du må ta med deg reiseadapter, da de i Guernsey kun til en viss grad bruker stikkontakter som er kompatible med kontaktene og enhetene vi bruker i Norge. Det er best å ta med en reiseadapter, for eksempel kan vi anbefale denne reiseadapter som er designet for å fungere med de nøyaktige stikkontaktene som brukes i Guernsey.

Videre er både nettspenningen og frekvensen som brukes i strømnettet i Guernsey den samme som brukes i Norge, så apparatene du bruker i Norge bør også fungere helt uten problemer i Guernsey. Det skal med andre ord ikke være nødvendig med transformator.

Reiseadapter som passer til stikkontakter i Guernsey

Reiseadapter for stikkontakt Type G

Denne reiseadapteren er spesielt utviklet for å fungere i stikkontakter i Guernsey, er et kjent merke (Skross) og fås kjøpt til en virkelig god pris gjennom Prisjakt.no.


Universaladapter for hele verden

En annen måte er å kjøpe en universal reiseadapter for hele verden, som også fungerer i Guernsey. Denne universelle reiseadapteren kommer fra samme kjente merke (Skross) og kan også kjøpes til en virkelig god pris gjennom Prisjakt.no.


MERK! Sørg for at reiseadapteren du velger faktisk fungerer i Guernsey.

Reiseadapter Guernsey til Norge

Er du på jakt etter en reiseadapter som passer for elektriske apparater fra Guernsey i stikkontakter i Norge, kan vi foreslå en perfekt reiseadapter universal som fungerer for elektriske kontakter fra Guernsey til Norge. Den egner seg for å konvertere stikkontakter av type A, B, G, I, J, L og N til å fungere i norske stikkontakter av type F. Se bilde av reiseadapteren under, samt liste over butikkene som har beste pris nå.

Universaladapter Guernsey til Norge

En universal reiseadapter som fungerer i Norge med elektriske kontakter fra Guernsey. Reiseadapteren kommer fra et kjent merke (Skross) og fås kjøpt til en god pris gjennom Prisjakt.no.


MERK! Sørg for at reiseadapteren du velger faktisk fungerer i Norge.

Stikkontakter som brukes i Guernsey

Nedenfor kan du se bilder av stikkontaktene som brukes i Guernsey, de gjør det enkelt for deg å sammenligne med kontaktene du har for å se f.eks. likheter og ulikheter.

Illustrasjon av stikkontakt Type C brukt i Guernsey.Illustrasjon av stikkontakt Type G brukt i Guernsey.

Å besøke Guernsey som turist

Guernsey, en av kanaløyene i Den engelske kanal, er et populært turistmål kjent for sin pittoreske natur, sjarmerende landsbyer og rike historie. Øya tiltrekker seg besøkende med sine vakre strender, klippestier og historiske attraksjoner som slott og museer. Når du reiser til Guernsey kan du forvente å oppleve en avslappet atmosfære, fantastisk natur og vennlige lokalbefolkningen.

Glem heller ikke reiseadapteren for å kunne bruke tingene dine i Guernseys stikkontakt. 😊