Reiseadapter og stikkontakt i Man

Her kan du lese mer om hvilken type stikkontakt som brukes i Man, samt lese mer om du må skaffe deg reiseadapter eller ikke når du besøker Man. Typen eller typene av stikkontakter som brukes Man er Type C og Type G, samtidig er standardspenningen og standardfrekvensen som brukes henholdsvis 240 V og 50 Hz. I Norge bruker vi stikkontakter av Type C og Type F, og vår standard spenning er 230 V og vår standard frekvens er 50 Hz. Nedenfor kan du se om du trenger reiseadapter til stikkontakter i Man og få anbefalinger om passende reiseadaptere.

Trenger du reiseadapter i Norge for elektriske apparater fra Man? Vi kan også anbefale en, bare klikk på følgende link så scroller vi deg direkte til reisedapter Man til Norge.

🇮🇲

Reiseadapter kan være nødvendig for stikkontakter i Man

Med det sagt kan vi slå fast at dersom du reiser til Man kan det hende du må ta med deg reiseadapter, da de i Man kun til en viss grad bruker stikkontakter som er kompatible med kontaktene og enhetene vi bruker i Norge. Det er best å ta med en reiseadapter, for eksempel kan vi anbefale denne reiseadapter som er designet for å fungere med de nøyaktige stikkontaktene som brukes i Man.

Videre er frekvensen på strømnettet den samme i Man som i Norge, men nettspenningen som brukes er ikke den samme som vi er vant til i Norge. Dette er noe det er viktig å være klar over, da en spenningsomformer sannsynligvis vil være nødvendig dersom apparatet ditt ikke kan drives på samme nettspenning som i Man.

Reiseadapter som passer til stikkontakter i Man

Reiseadapter for stikkontakt Type G

Denne reiseadapteren er spesielt utviklet for å fungere i stikkontakter i Man, er et kjent merke (Skross) og fås kjøpt til en virkelig god pris gjennom Prisjakt.no.


Universaladapter for hele verden

En annen måte er å kjøpe en universal reiseadapter for hele verden, som også fungerer i Man. Denne universelle reiseadapteren kommer fra samme kjente merke (Skross) og kan også kjøpes til en virkelig god pris gjennom Prisjakt.no.


MERK! Sørg for at reiseadapteren du velger faktisk fungerer i Man.

Reiseadapter Man til Norge

Er du på jakt etter en reiseadapter som passer for elektriske apparater fra Man i stikkontakter i Norge, kan vi foreslå en perfekt reiseadapter universal som fungerer for elektriske kontakter fra Man til Norge. Den egner seg for å konvertere stikkontakter av type A, B, G, I, J, L og N til å fungere i norske stikkontakter av type F. Se bilde av reiseadapteren under, samt liste over butikkene som har beste pris nå.

Universaladapter Man til Norge

En universal reiseadapter som fungerer i Norge med elektriske kontakter fra Man. Reiseadapteren kommer fra et kjent merke (Skross) og fås kjøpt til en god pris gjennom Prisjakt.no.


MERK! Sørg for at reiseadapteren du velger faktisk fungerer i Norge.

Stikkontakter som brukes i Man

Nedenfor kan du se bilder av stikkontaktene som brukes i Man, de gjør det enkelt for deg å sammenligne med kontaktene du har for å se f.eks. likheter og ulikheter.

Illustrasjon av stikkontakt Type C brukt i Man.Illustrasjon av stikkontakt Type G brukt i Man.

Å besøke Man som turist

Isle of Man er et sjarmerende reisemål i Irskehavet, kjent for sin rike historie, naturskjønne landskap og unike kultur. Turister tiltrekkes av øyas vakre kystlinje, middelalderslott og de årlige motorsportbegivenhetene, spesielt Isle of Man TT-løpet. På en tur til Isle of Man kan du forvente en blanding av historiske severdigheter, utendørsaktiviteter og en avslappet atmosfære, alt i et vakkert og uberørt miljø.

Glem heller ikke reiseadapteren for å kunne bruke tingene dine i Mans stikkontakt. 😊