Reiseadapter/Vest-Sahara

Reiseadapter og stikkontakt i Vest-Sahara

Her kan du lese mer om hvilken type stikkontakt som brukes i Vest-Sahara, samt lese mer om du må skaffe deg reiseadapter eller ikke når du besøker Vest-Sahara. Typen eller typene av stikkontakter som brukes Vest-Sahara er Type C og Type F, samtidig er standardspenningen og standardfrekvensen som brukes henholdsvis 230 V og 50 Hz. I Norge bruker vi stikkontakter av Type C og Type F, og vår standard spenning er 230 V og vår standard frekvens er 50 Hz. Nedenfor kan du se om du trenger reiseadapter til stikkontakter i Vest-Sahara og få anbefalinger om passende reiseadaptere.

🇪🇭

Reiseadapter er ikke nødvendig for stikkontakter i Vest-Sahara

Med det sagt kan vi slå fast at dersom du reiser til Vest-Sahara trenger du ikke ta med reiseadapter, da de i Vest-Sahara bruker stikkontakter som er kompatible med kontaktene og enhetene vi bruker i Norge. Men skal du besøke naboland kan det likevel være lurt å ta med reiseadapter, for eksempel er denne reiseadapter veldig bra da den fungerer over hele verden.

Videre er både nettspenningen og frekvensen som brukes i strømnettet i Vest-Sahara den samme som brukes i Norge, så apparatene du bruker i Norge bør også fungere helt uten problemer i Vest-Sahara. Det skal med andre ord ikke være nødvendig med transformator.

Universaladapter for hele verden

Den sikreste måten å reise på er å kjøpe en universal reiseadapter for hele verden, som da også garantert fungerer i Vest-Sahara. Denne universelle reiseadapteren kommer fra et kjent merke (Skross) og kan også kjøpes til en virkelig god pris gjennom Prisjakt.no.


Stikkontakter som brukes i Vest-Sahara

Nedenfor kan du se bilder av stikkontaktene som brukes i Vest-Sahara, de gjør det enkelt for deg å sammenligne med kontaktene du har for å se f.eks. likheter og ulikheter.

Illustrasjon av stikkontakt Type C brukt i Vest-Sahara.Illustrasjon av stikkontakt Type F brukt i Vest-Sahara.

Å besøke Vest-Sahara som turist

Vest-Sahara er et omstridt territorium i Nord-Afrika som tilbyr unike opplevelser for eventyrlystne reisende. Området er kjent for sine enorme ørkener, tradisjonelle kulturer og historiske severdigheter. Turismen i Vest-Sahara er fortsatt relativt uutviklet, så besøkende kan forvente en tur utenfor allfarvei og en sjanse til å oppdage en del av verden få andre har sett.