Reiseadapter/Thailand

Reiseadapter og stikkontakt i Thailand

Her kan du lese mer om hvilken type stikkontakt som brukes i Thailand, samt lese mer om du må skaffe deg reiseadapter eller ikke når du besøker Thailand. Typen eller typene av stikkontakter som brukes Thailand er Type O, Type F, Type C, Type B og Type A, samtidig er standardspenningen og standardfrekvensen som brukes henholdsvis 230 V og 50 Hz. I Norge bruker vi stikkontakter av Type C og Type F, og vår standard spenning er 230 V og vår standard frekvens er 50 Hz. Nedenfor kan du se om du trenger reiseadapter til stikkontakter i Thailand og få anbefalinger om passende reiseadaptere.

Trenger du reiseadapter i Norge for elektriske apparater fra Thailand? Vi kan også anbefale en, bare klikk på følgende link så scroller vi deg direkte til reisedapter Thailand til Norge.

🇹🇭

Reiseadapter kan være nødvendig for stikkontakter i Thailand

Med det sagt kan vi slå fast at dersom du reiser til Thailand kan det hende du må ta med deg reiseadapter, da de i Thailand kun til en viss grad bruker stikkontakter som er kompatible med kontaktene og enhetene vi bruker i Norge. Det er best å ta med en reiseadapter, for eksempel kan vi anbefale denne reiseadapter som er designet for å fungere med de nøyaktige stikkontaktene som brukes i Thailand.

Videre er både nettspenningen og frekvensen som brukes i strømnettet i Thailand den samme som brukes i Norge, så apparatene du bruker i Norge bør også fungere helt uten problemer i Thailand. Det skal med andre ord ikke være nødvendig med transformator.

Reiseadapter som passer til stikkontakter i Thailand

Reiseadapter for stikkontakt Type B

Denne reiseadapteren er spesielt utviklet for å fungere i stikkontakter i Thailand, er et kjent merke (Skross) og fås kjøpt til en virkelig god pris gjennom Prisjakt.no.


Universaladapter for hele verden

En annen måte er å kjøpe en universal reiseadapter for hele verden, som også fungerer i Thailand. Denne universelle reiseadapteren kommer fra samme kjente merke (Skross) og kan også kjøpes til en virkelig god pris gjennom Prisjakt.no.


MERK! Sørg for at reiseadapteren du velger faktisk fungerer i Thailand.

Reiseadapter Thailand til Norge

Er du på jakt etter en reiseadapter som passer for elektriske apparater fra Thailand i stikkontakter i Norge, kan vi foreslå en perfekt reiseadapter universal som fungerer for elektriske kontakter fra Thailand til Norge. Den egner seg for å konvertere stikkontakter av type A, B, G, I, J, L og N til å fungere i norske stikkontakter av type F. Se bilde av reiseadapteren under, samt liste over butikkene som har beste pris nå.

Universaladapter Thailand til Norge

En universal reiseadapter som fungerer i Norge med elektriske kontakter fra Thailand. Reiseadapteren kommer fra et kjent merke (Skross) og fås kjøpt til en god pris gjennom Prisjakt.no.


MERK! Sørg for at reiseadapteren du velger faktisk fungerer i Norge.

Stikkontakter som brukes i Thailand

Nedenfor kan du se bilder av stikkontaktene som brukes i Thailand, de gjør det enkelt for deg å sammenligne med kontaktene du har for å se f.eks. likheter og ulikheter.

Illustrasjon av stikkontakt Type F brukt i Thailand.Illustrasjon av stikkontakt Type C brukt i Thailand.Illustrasjon av stikkontakt Type B brukt i Thailand.Illustrasjon av stikkontakt Type A brukt i Thailand.