innlegget inneholder reklame gjennom annonselenker til Proshop og InkClub
Reiseadapter/Tanzania

Reiseadapter og stikkontakt i Tanzania

Her kan du lese mer om hvilken type stikkontakt som brukes i Tanzania, samt lese mer om du må skaffe deg reiseadapter eller ikke når du besøker Tanzania. Typen eller typene av stikkontakter som brukes Tanzania er Type D, samtidig er standardspenningen og standardfrekvensen som brukes henholdsvis 220 V og 50 Hz. I Norge bruker vi stikkontakter av Type C og Type F, og vår standard spenning er 230 V og vår standard frekvens er 50 Hz. Nedenfor kan du se om du trenger reiseadapter til stikkontakter i Tanzania og få anbefalinger om passende reiseadaptere.

🇹🇿

Reiseadapter nødvendig for stikkontakter i Tanzania

Med det sagt kan vi slå fast at dersom du reiser til Tanzania må du ta med reiseadapter, da de i Tanzania bruker stikkontakter som ikke er kompatible med kontaktene og enhetene vi bruker i Norge. Vi anbefaler denne reiseadapter som er laget for å fungere med stikkontaktene som brukes i Tanzania.

Videre er frekvensen på strømnettet den samme i Tanzania som i Norge, men nettspenningen som brukes er ikke den samme som vi er vant til i Norge. Dette er noe det er viktig å være klar over, da en spenningsomformer sannsynligvis vil være nødvendig dersom apparatet ditt ikke kan drives på samme nettspenning som i Tanzania.

Reiseadapter som passer til stikkontakter i Tanzania

Universaladapter for stikkontakter i Tanzania

Universaladapter for hele verden

Den sikreste måten er å kjøpe en universal reiseadapter for hele verden, som da også fungerer i Tanzania. Denne universelle reiseadapteren kommer fra samme kjente merke (Skross) og kan også kjøpes til en virkelig god pris hos InkClub (249 kr).

Til InkClub

MERK! Sørg for at reiseadapteren du velger faktisk fungerer i Tanzania.

Stikkontakter som brukes i Tanzania

Nedenfor kan du se bilder av stikkontaktene som brukes i Tanzania, de gjør det enkelt for deg å sammenligne med kontaktene du har for å se f.eks. likheter og ulikheter.

Illustrasjon av stikkontakt Type D brukt i Tanzania.