Reiseadapter/Tanzania

Reiseadapter og stikkontakt i Tanzania

Her kan du lese mer om hvilken type stikkontakt som brukes i Tanzania, samt lese mer om du må skaffe deg reiseadapter eller ikke når du besøker Tanzania. Typen eller typene av stikkontakter som brukes Tanzania er Type G og Type D, samtidig er standardspenningen og standardfrekvensen som brukes henholdsvis 220 V og 50 Hz. I Norge bruker vi stikkontakter av Type C og Type F, og vår standard spenning er 230 V og vår standard frekvens er 50 Hz. Nedenfor kan du se om du trenger reiseadapter til stikkontakter i Tanzania og få anbefalinger om passende reiseadaptere.

Trenger du reiseadapter i Norge for elektriske apparater fra Tanzania? Vi kan også anbefale en, bare klikk på følgende link så scroller vi deg direkte til reisedapter Tanzania til Norge.

🇹🇿

Reiseadapter nødvendig for stikkontakter i Tanzania

Med det sagt kan vi slå fast at dersom du reiser til Tanzania må du ta med reiseadapter, da de i Tanzania bruker stikkontakter som ikke er kompatible med kontaktene og enhetene vi bruker i Norge. Vi anbefaler denne reiseadapter som er laget for å fungere med stikkontaktene som brukes i Tanzania.

Videre er frekvensen på strømnettet den samme i Tanzania som i Norge, men nettspenningen som brukes er ikke den samme som vi er vant til i Norge. Dette er noe det er viktig å være klar over, da en spenningsomformer sannsynligvis vil være nødvendig dersom apparatet ditt ikke kan drives på samme nettspenning som i Tanzania.

Reiseadapter som passer til stikkontakter i Tanzania

Reiseadapter for stikkontakt Type G

Denne reiseadapteren er spesielt utviklet for å fungere i stikkontakter i Tanzania, er et kjent merke (Skross) og fås kjøpt til en virkelig god pris gjennom Prisjakt.no.


Universaladapter for hele verden

En annen måte er å kjøpe en universal reiseadapter for hele verden, som også fungerer i Tanzania. Denne universelle reiseadapteren kommer fra samme kjente merke (Skross) og kan også kjøpes til en virkelig god pris gjennom Prisjakt.no.


MERK! Sørg for at reiseadapteren du velger faktisk fungerer i Tanzania.

Reiseadapter Tanzania til Norge

Er du på jakt etter en reiseadapter som passer for elektriske apparater fra Tanzania i stikkontakter i Norge, kan vi foreslå en perfekt reiseadapter universal som fungerer for elektriske kontakter fra Tanzania til Norge. Den egner seg for å konvertere stikkontakter av type A, B, G, I, J, L og N til å fungere i norske stikkontakter av type F. Se bilde av reiseadapteren under, samt liste over butikkene som har beste pris nå.

Universaladapter Tanzania til Norge

En universal reiseadapter som fungerer i Norge med elektriske kontakter fra Tanzania. Reiseadapteren kommer fra et kjent merke (Skross) og fås kjøpt til en god pris gjennom Prisjakt.no.


MERK! Sørg for at reiseadapteren du velger faktisk fungerer i Norge.

Stikkontakter som brukes i Tanzania

Nedenfor kan du se bilder av stikkontaktene som brukes i Tanzania, de gjør det enkelt for deg å sammenligne med kontaktene du har for å se f.eks. likheter og ulikheter.

Illustrasjon av stikkontakt Type G brukt i Tanzania.Illustrasjon av stikkontakt Type D brukt i Tanzania.

Å besøke Tanzania som turist

Tanzania er et populært reisemål i Afrika, kjent for sine spektakulære naturopplevelser og rike kultur. Turister strømmer til landet for å oppleve safari i nasjonalparker som Serengeti og Ngorongoro, samt for å bestige Afrikas høyeste fjell, Kilimanjaro. Zanzibar byr på vakre strender og en rik historie. Besøkende kan forvente en gjestfri befolkning, variert natur og mange muligheter for eventyr.

Glem heller ikke reiseadapteren for å kunne bruke tingene dine i Tanzanias stikkontakt. 😊