Reiseadapter og stikkontakt i Syria

Her kan du lese mer om hvilken type stikkontakt som brukes i Syria, samt lese mer om du må skaffe deg reiseadapter eller ikke når du besøker Syria. Typen eller typene av stikkontakter som brukes Syria er Type L, samtidig er standardspenningen og standardfrekvensen som brukes henholdsvis 220 V og 50 Hz. I Norge bruker vi stikkontakter av Type C og Type F, og vår standard spenning er 230 V og vår standard frekvens er 50 Hz. Nedenfor kan du se om du trenger reiseadapter til stikkontakter i Syria og få anbefalinger om passende reiseadaptere.

Trenger du reiseadapter i Norge for elektriske apparater fra Syria? Vi kan også anbefale en, bare klikk på følgende link så scroller vi deg direkte til reisedapter Syria til Norge.

🇸🇾

Reiseadapter nødvendig for stikkontakter i Syria

Med det sagt kan vi slå fast at dersom du reiser til Syria må du ta med reiseadapter, da de i Syria bruker stikkontakter som ikke er kompatible med kontaktene og enhetene vi bruker i Norge. Vi anbefaler denne reiseadapter som er laget for å fungere med stikkontaktene som brukes i Syria.

Videre er frekvensen på strømnettet den samme i Syria som i Norge, men nettspenningen som brukes er ikke den samme som vi er vant til i Norge. Dette er noe det er viktig å være klar over, da en spenningsomformer sannsynligvis vil være nødvendig dersom apparatet ditt ikke kan drives på samme nettspenning som i Syria.

Reiseadapter som passer til stikkontakter i Syria

Universaladapter for hele verden

Den sikreste måten er å kjøpe en universal reiseadapter for hele verden, som da også fungerer i Syria. Denne universelle reiseadapteren kommer fra samme kjente merke (Skross) og kan også kjøpes til en virkelig god pris gjennom Prisjakt.no.


MERK! Sørg for at reiseadapteren du velger faktisk fungerer i Syria.

Reiseadapter Syria til Norge

Er du på jakt etter en reiseadapter som passer for elektriske apparater fra Syria i stikkontakter i Norge, kan vi foreslå en perfekt reiseadapter universal som fungerer for elektriske kontakter fra Syria til Norge. Den egner seg for å konvertere stikkontakter av type A, B, G, I, J, L og N til å fungere i norske stikkontakter av type F. Se bilde av reiseadapteren under, samt liste over butikkene som har beste pris nå.

Universaladapter Syria til Norge

En universal reiseadapter som fungerer i Norge med elektriske kontakter fra Syria. Reiseadapteren kommer fra et kjent merke (Skross) og fås kjøpt til en god pris gjennom Prisjakt.no.


MERK! Sørg for at reiseadapteren du velger faktisk fungerer i Norge.

Stikkontakter som brukes i Syria

Nedenfor kan du se bilder av stikkontaktene som brukes i Syria, de gjør det enkelt for deg å sammenligne med kontaktene du har for å se f.eks. likheter og ulikheter.

Illustrasjon av stikkontakt Type L brukt i Syria.

Å besøke Syria som turist

Syria pleide å være et populært turistmål med sine gamle byer, rike kulturarv og vakre landskap. På grunn av den pågående konflikten er turismen sterkt begrenset og reiser til landet anbefales foreløpig ikke. De som reiser til Syria bør være klar over sikkerhetsrisikoer og begrenset tilgang til tjenester.

Glem heller ikke reiseadapteren for å kunne bruke tingene dine i Syrias stikkontakt. 😊