Reiseadapter og stikkontakt i Sveits

Her kan du lese mer om hvilken type stikkontakt som brukes i Sveits, samt lese mer om du må skaffe deg reiseadapter eller ikke når du besøker Sveits. Typen eller typene av stikkontakter som brukes Sveits er Type C og Type J, samtidig er standardspenningen og standardfrekvensen som brukes henholdsvis 230 V og 50 Hz. I Norge bruker vi stikkontakter av Type C og Type F, og vår standard spenning er 230 V og vår standard frekvens er 50 Hz. Nedenfor kan du se om du trenger reiseadapter til stikkontakter i Sveits og få anbefalinger om passende reiseadaptere.

Trenger du reiseadapter i Norge for elektriske apparater fra Sveits? Vi kan også anbefale en, bare klikk på følgende link så scroller vi deg direkte til reisedapter Sveits til Norge.

🇨🇭

Reiseadapter kan være nødvendig for stikkontakter i Sveits

Med det sagt kan vi slå fast at dersom du reiser til Sveits kan det hende du må ta med deg reiseadapter, da de i Sveits kun til en viss grad bruker stikkontakter som er kompatible med kontaktene og enhetene vi bruker i Norge. Det er best å ta med en reiseadapter, for eksempel kan vi anbefale denne reiseadapter som er designet for å fungere med de nøyaktige stikkontaktene som brukes i Sveits.

Videre er både nettspenningen og frekvensen som brukes i strømnettet i Sveits den samme som brukes i Norge, så apparatene du bruker i Norge bør også fungere helt uten problemer i Sveits. Det skal med andre ord ikke være nødvendig med transformator.

Reiseadapter som passer til stikkontakter i Sveits

Universaladapter for hele verden

Den sikreste måten er å kjøpe en universal reiseadapter for hele verden, som da også fungerer i Sveits. Denne universelle reiseadapteren kommer fra samme kjente merke (Skross) og kan også kjøpes til en virkelig god pris gjennom Prisjakt.no.


MERK! Sørg for at reiseadapteren du velger faktisk fungerer i Sveits.

Reiseadapter Sveits til Norge

Er du på jakt etter en reiseadapter som passer for elektriske apparater fra Sveits i stikkontakter i Norge, kan vi foreslå en perfekt reiseadapter universal som fungerer for elektriske kontakter fra Sveits til Norge. Den egner seg for å konvertere stikkontakter av type A, B, G, I, J, L og N til å fungere i norske stikkontakter av type F. Se bilde av reiseadapteren under, samt liste over butikkene som har beste pris nå.

Universaladapter Sveits til Norge

En universal reiseadapter som fungerer i Norge med elektriske kontakter fra Sveits. Reiseadapteren kommer fra et kjent merke (Skross) og fås kjøpt til en god pris gjennom Prisjakt.no.


MERK! Sørg for at reiseadapteren du velger faktisk fungerer i Norge.

Stikkontakter som brukes i Sveits

Nedenfor kan du se bilder av stikkontaktene som brukes i Sveits, de gjør det enkelt for deg å sammenligne med kontaktene du har for å se f.eks. likheter og ulikheter.

Illustrasjon av stikkontakt Type C brukt i Sveits.Illustrasjon av stikkontakt Type J brukt i Sveits.

Å besøke Sveits som turist

Sveits er et populært turistmål kjent for sitt vakre alpine landskap, pittoreske landsbyer og skisteder av høy kvalitet. Besøkende kan forvente en blanding av utendørsaktiviteter som fotturer og skigåing, kulturelle opplevelser i byer som Zürich og Genève, samt en smak av sveitsisk gastronomi, inkludert ost og sjokolade. Sveits tilbyr en velorganisert turistinfrastruktur og er kjent for sin sikkerhet og renslighet.

Glem heller ikke reiseadapteren for å kunne bruke tingene dine i Sveitss stikkontakt. 😊