innlegget inneholder reklame gjennom annonselenker til Proshop og InkClub
Reiseadapter/Surinam

Reiseadapter og stikkontakt i Surinam

Her kan du lese mer om hvilken type stikkontakt som brukes i Surinam, samt lese mer om du må skaffe deg reiseadapter eller ikke når du besøker Surinam. Typen eller typene av stikkontakter som brukes Surinam er Type A, Type F, Type C og Type B, samtidig er standardspenningen og standardfrekvensen som brukes henholdsvis 100-125 V og 50/60 Hz. I Norge bruker vi stikkontakter av Type C og Type F, og vår standard spenning er 230 V og vår standard frekvens er 50 Hz. Nedenfor kan du se om du trenger reiseadapter til stikkontakter i Surinam og få anbefalinger om passende reiseadaptere.

Trenger du reiseadapter i Norge for elektriske apparater fra Surinam? Vi kan også anbefale en, bare klikk på følgende link så scroller vi deg direkte til reisedapter Surinam til Norge.

🇸🇷

Reiseadapter kan være nødvendig for stikkontakter i Surinam

Med det sagt kan vi slå fast at dersom du reiser til Surinam kan det hende du må ta med deg reiseadapter, da de i Surinam kun til en viss grad bruker stikkontakter som er kompatible med kontaktene og enhetene vi bruker i Norge. Det er best å ta med en reiseadapter, for eksempel kan vi anbefale denne reiseadapter som er designet for å fungere med de nøyaktige stikkontaktene som brukes i Surinam.

Dessuten er ikke nettspenningen og frekvensen som brukes i strømnettet Surinam den samme som vi er vant til i Norge. Dette er noe det er viktig å være klar over, da en spennings- eller frekvensomformer sannsynligvis vil være nødvendig dersom enheten din ikke kan drives på samme nettspenning og frekvens som i Surinam.

Reiseadapter som passer til stikkontakter i Surinam

Universaladapter for stikkontakter i Surinam

Universaladapter for hele verden

Den sikreste måten er å kjøpe en universal reiseadapter for hele verden, som da også fungerer i Surinam. Denne universelle reiseadapteren kommer fra samme kjente merke (Skross) og kan også kjøpes til en virkelig god pris hos InkClub (249 kr).

Til InkClub

MERK! Sørg for at reiseadapteren du velger faktisk fungerer i Surinam.

Reiseadapter Surinam til Norge

Er du på jakt etter en reiseadapter som passer for elektriske apparater fra Surinam i stikkontakter i Norge, kan vi foreslå en perfekt reiseadapter universal som fungerer for elektriske kontakter fra Surinam til Norge. Den egner seg for å konvertere stikkontakter av type A, B, G, I, J, L og N til å fungere i norske stikkontakter av type F. Se bilde av reiseadapteren under, samt liste over butikkene som har beste pris nå.

Universaladapter for stikkontakter i Norge

Universaladapter Surinam til Norge

En universal reiseadapter som fungerer i Norge med elektriske kontakter fra Surinam. Reiseadapteren kommer fra et kjent merke (Skross) og fås kjøpt til en god pris hos Proshop (97 kr).

Til Proshop

MERK! Sørg for at reiseadapteren du velger faktisk fungerer i Norge.

Stikkontakter som brukes i Surinam

Nedenfor kan du se bilder av stikkontaktene som brukes i Surinam, de gjør det enkelt for deg å sammenligne med kontaktene du har for å se f.eks. likheter og ulikheter.

Illustrasjon av stikkontakt Type A brukt i Surinam.Illustrasjon av stikkontakt Type F brukt i Surinam.Illustrasjon av stikkontakt Type C brukt i Surinam.Illustrasjon av stikkontakt Type B brukt i Surinam.