innlegget inneholder reklame gjennom annonselenker til Proshop og InkClub
Reiseadapter/Sri Lanka

Reiseadapter og stikkontakt i Sri Lanka

Her kan du lese mer om hvilken type stikkontakt som brukes i Sri Lanka, samt lese mer om du må skaffe deg reiseadapter eller ikke når du besøker Sri Lanka. Typen eller typene av stikkontakter som brukes Sri Lanka er Type D, samtidig er standardspenningen og standardfrekvensen som brukes henholdsvis 220 V og 50 Hz. I Norge bruker vi stikkontakter av Type C og Type F, og vår standard spenning er 230 V og vår standard frekvens er 50 Hz. Nedenfor kan du se om du trenger reiseadapter til stikkontakter i Sri Lanka og få anbefalinger om passende reiseadaptere.

🇱🇰

Reiseadapter nødvendig for stikkontakter i Sri Lanka

Med det sagt kan vi slå fast at dersom du reiser til Sri Lanka må du ta med reiseadapter, da de i Sri Lanka bruker stikkontakter som ikke er kompatible med kontaktene og enhetene vi bruker i Norge. Vi anbefaler denne reiseadapter som er laget for å fungere med stikkontaktene som brukes i Sri Lanka.

Videre er frekvensen på strømnettet den samme i Sri Lanka som i Norge, men nettspenningen som brukes er ikke den samme som vi er vant til i Norge. Dette er noe det er viktig å være klar over, da en spenningsomformer sannsynligvis vil være nødvendig dersom apparatet ditt ikke kan drives på samme nettspenning som i Sri Lanka.

Reiseadapter som passer til stikkontakter i Sri Lanka

Universaladapter for stikkontakter i Sri Lanka

Universaladapter for hele verden

Den sikreste måten er å kjøpe en universal reiseadapter for hele verden, som da også fungerer i Sri Lanka. Denne universelle reiseadapteren kommer fra samme kjente merke (Skross) og kan også kjøpes til en virkelig god pris hos InkClub (249 kr).

Til InkClub

MERK! Sørg for at reiseadapteren du velger faktisk fungerer i Sri Lanka.

Stikkontakter som brukes i Sri Lanka

Nedenfor kan du se bilder av stikkontaktene som brukes i Sri Lanka, de gjør det enkelt for deg å sammenligne med kontaktene du har for å se f.eks. likheter og ulikheter.

Illustrasjon av stikkontakt Type D brukt i Sri Lanka.