Reiseadapter/Sør-Korea

Reiseadapter og stikkontakt i Sør-Korea

Her kan du lese mer om hvilken type stikkontakt som brukes i Sør-Korea, samt lese mer om du må skaffe deg reiseadapter eller ikke når du besøker Sør-Korea. Typen eller typene av stikkontakter som brukes Sør-Korea er Type F, samtidig er standardspenningen og standardfrekvensen som brukes henholdsvis 220 V og 60 Hz. I Norge bruker vi stikkontakter av Type C og Type F, og vår standard spenning er 230 V og vår standard frekvens er 50 Hz. Nedenfor kan du se om du trenger reiseadapter til stikkontakter i Sør-Korea og få anbefalinger om passende reiseadaptere.

🇰🇷

Reiseadapter kan være nødvendig for stikkontakter i Sør-Korea

Med det sagt kan vi slå fast at dersom du reiser til Sør-Korea kan det hende du må ta med deg reiseadapter, da de i Sør-Korea kun til en viss grad bruker stikkontakter som er kompatible med kontaktene og enhetene vi bruker i Norge. Det er best å ta med en reiseadapter, for eksempel kan vi anbefale denne reiseadapter som er designet for å fungere med de nøyaktige stikkontaktene som brukes i Sør-Korea.

Dessuten er ikke nettspenningen og frekvensen som brukes i strømnettet Sør-Korea den samme som vi er vant til i Norge. Dette er noe det er viktig å være klar over, da en spennings- eller frekvensomformer sannsynligvis vil være nødvendig dersom enheten din ikke kan drives på samme nettspenning og frekvens som i Sør-Korea.

Reiseadapter som passer til stikkontakter i Sør-Korea

Universaladapter for hele verden

Den sikreste måten er å kjøpe en universal reiseadapter for hele verden, som da også fungerer i Sør-Korea. Denne universelle reiseadapteren kommer fra samme kjente merke (Skross) og kan også kjøpes til en virkelig god pris gjennom Prisjakt.no.


MERK! Sørg for at reiseadapteren du velger faktisk fungerer i Sør-Korea.

Stikkontakter som brukes i Sør-Korea

Nedenfor kan du se bilder av stikkontaktene som brukes i Sør-Korea, de gjør det enkelt for deg å sammenligne med kontaktene du har for å se f.eks. likheter og ulikheter.

Illustrasjon av stikkontakt Type F brukt i Sør-Korea.