innlegget inneholder reklame gjennom annonselenker til Proshop og InkClub
Reiseadapter/San Marino

Reiseadapter og stikkontakt i San Marino

Her kan du lese mer om hvilken type stikkontakt som brukes i San Marino, samt lese mer om du må skaffe deg reiseadapter eller ikke når du besøker San Marino. Typen eller typene av stikkontakter som brukes San Marino er Type C, samtidig er standardspenningen og standardfrekvensen som brukes henholdsvis 230 V og 50 Hz. I Norge bruker vi stikkontakter av Type C og Type F, og vår standard spenning er 230 V og vår standard frekvens er 50 Hz. Nedenfor kan du se om du trenger reiseadapter til stikkontakter i San Marino og få anbefalinger om passende reiseadaptere.

🇸🇲

Reiseadapter er ikke nødvendig for stikkontakter i San Marino

Med det sagt kan vi slå fast at dersom du reiser til San Marino trenger du ikke ta med reiseadapter, da de i San Marino bruker stikkontakter som er kompatible med kontaktene og enhetene vi bruker i Norge. Men skal du besøke naboland kan det likevel være lurt å ta med reiseadapter, for eksempel er denne reiseadapter veldig bra da den fungerer over hele verden.

Videre er både nettspenningen og frekvensen som brukes i strømnettet i San Marino den samme som brukes i Norge, så apparatene du bruker i Norge bør også fungere helt uten problemer i San Marino. Det skal med andre ord ikke være nødvendig med transformator.

Universaladapter for stikkontakter i San Marino

Universaladapter for hele verden

Den sikreste måten å reise på er å kjøpe en universal reiseadapter for hele verden, som da også garantert fungerer i San Marino. Denne universelle reiseadapteren kommer fra et kjent merke (Skross) og kan også kjøpes til en virkelig god pris hos InkClub (249 kr).

Til InkClub

Stikkontakter som brukes i San Marino

Nedenfor kan du se bilder av stikkontaktene som brukes i San Marino, de gjør det enkelt for deg å sammenligne med kontaktene du har for å se f.eks. likheter og ulikheter.

Illustrasjon av stikkontakt Type C brukt i San Marino.