Reiseadapter/Saint-Martin

Reiseadapter og stikkontakt i Saint-Martin

Her kan du lese mer om hvilken type stikkontakt som brukes i Saint-Martin, samt lese mer om du må skaffe deg reiseadapter eller ikke når du besøker Saint-Martin. Typen eller typene av stikkontakter som brukes Saint-Martin er Type E, samtidig er standardspenningen og standardfrekvensen som brukes henholdsvis 220 V og 60 Hz. I Norge bruker vi stikkontakter av Type C og Type F, og vår standard spenning er 230 V og vår standard frekvens er 50 Hz. Nedenfor kan du se om du trenger reiseadapter til stikkontakter i Saint-Martin og få anbefalinger om passende reiseadaptere.

🇲🇫

Reiseadapter kan være nødvendig for stikkontakter i Saint-Martin

Med det sagt kan vi slå fast at dersom du reiser til Saint-Martin kan det hende du må ta med deg reiseadapter, da de i Saint-Martin kun til en viss grad bruker stikkontakter som er kompatible med kontaktene og enhetene vi bruker i Norge. Det er best å ta med en reiseadapter, for eksempel kan vi anbefale denne reiseadapter som er designet for å fungere med de nøyaktige stikkontaktene som brukes i Saint-Martin.

Dessuten er ikke nettspenningen og frekvensen som brukes i strømnettet Saint-Martin den samme som vi er vant til i Norge. Dette er noe det er viktig å være klar over, da en spennings- eller frekvensomformer sannsynligvis vil være nødvendig dersom enheten din ikke kan drives på samme nettspenning og frekvens som i Saint-Martin.

Reiseadapter som passer til stikkontakter i Saint-Martin

Universaladapter for hele verden

Den sikreste måten er å kjøpe en universal reiseadapter for hele verden, som da også fungerer i Saint-Martin. Denne universelle reiseadapteren kommer fra samme kjente merke (Skross) og kan også kjøpes til en virkelig god pris gjennom Prisjakt.no.


MERK! Sørg for at reiseadapteren du velger faktisk fungerer i Saint-Martin.

Stikkontakter som brukes i Saint-Martin

Nedenfor kan du se bilder av stikkontaktene som brukes i Saint-Martin, de gjør det enkelt for deg å sammenligne med kontaktene du har for å se f.eks. likheter og ulikheter.

Illustrasjon av stikkontakt Type E brukt i Saint-Martin.