innlegget inneholder reklame gjennom annonselenker til Proshop og InkClub
Reiseadapter/Saint Helena

Reiseadapter og stikkontakt i Saint Helena

Her kan du lese mer om hvilken type stikkontakt som brukes i Saint Helena, samt lese mer om du må skaffe deg reiseadapter eller ikke når du besøker Saint Helena. Typen eller typene av stikkontakter som brukes Saint Helena er Type G, samtidig er standardspenningen og standardfrekvensen som brukes henholdsvis 230 V og 50 Hz. I Norge bruker vi stikkontakter av Type C og Type F, og vår standard spenning er 230 V og vår standard frekvens er 50 Hz. Nedenfor kan du se om du trenger reiseadapter til stikkontakter i Saint Helena og få anbefalinger om passende reiseadaptere.

Trenger du reiseadapter i Norge for elektriske apparater fra Saint Helena? Vi kan også anbefale en, bare klikk på følgende link så scroller vi deg direkte til reisedapter Saint Helena til Norge.

🇸🇭

Reiseadapter nødvendig for stikkontakter i Saint Helena

Med det sagt kan vi slå fast at dersom du reiser til Saint Helena må du ta med reiseadapter, da de i Saint Helena bruker stikkontakter som ikke er kompatible med kontaktene og enhetene vi bruker i Norge. Vi anbefaler denne reiseadapter som er laget for å fungere med stikkontaktene som brukes i Saint Helena.

Videre er både nettspenningen og frekvensen som brukes i strømnettet i Saint Helena den samme som brukes i Norge, så apparatene du bruker i Norge bør også fungere helt uten problemer i Saint Helena. Det skal med andre ord ikke være nødvendig med transformator.

Reiseadapter som passer til stikkontakter i Saint Helena

Universaladapter for stikkontakter i Saint Helena

Universaladapter for hele verden

Den sikreste måten er å kjøpe en universal reiseadapter for hele verden, som da også fungerer i Saint Helena. Denne universelle reiseadapteren kommer fra samme kjente merke (Skross) og kan også kjøpes til en virkelig god pris hos InkClub (249 kr).

Til InkClub

MERK! Sørg for at reiseadapteren du velger faktisk fungerer i Saint Helena.

Reiseadapter Saint Helena til Norge

Er du på jakt etter en reiseadapter som passer for elektriske apparater fra Saint Helena i stikkontakter i Norge, kan vi foreslå en perfekt reiseadapter universal som fungerer for elektriske kontakter fra Saint Helena til Norge. Den egner seg for å konvertere stikkontakter av type A, B, G, I, J, L og N til å fungere i norske stikkontakter av type F. Se bilde av reiseadapteren under, samt liste over butikkene som har beste pris nå.

Universaladapter for stikkontakter i Norge

Universaladapter Saint Helena til Norge

En universal reiseadapter som fungerer i Norge med elektriske kontakter fra Saint Helena. Reiseadapteren kommer fra et kjent merke (Skross) og fås kjøpt til en god pris hos Proshop (97 kr).

Til Proshop

MERK! Sørg for at reiseadapteren du velger faktisk fungerer i Norge.

Stikkontakter som brukes i Saint Helena

Nedenfor kan du se bilder av stikkontaktene som brukes i Saint Helena, de gjør det enkelt for deg å sammenligne med kontaktene du har for å se f.eks. likheter og ulikheter.

Illustrasjon av stikkontakt Type G brukt i Saint Helena.