innlegget inneholder reklame gjennom annonselenker til Proshop og InkClub
Reiseadapter/Republikken Kina (Taiwan)

Reiseadapter og stikkontakt i Republikken Kina (Taiwan)

Her kan du lese mer om hvilken type stikkontakt som brukes i Republikken Kina (Taiwan), samt lese mer om du må skaffe deg reiseadapter eller ikke når du besøker Republikken Kina (Taiwan). Typen eller typene av stikkontakter som brukes Republikken Kina (Taiwan) er Type A, samtidig er standardspenningen og standardfrekvensen som brukes henholdsvis 100-125 V og 50/60 Hz. I Norge bruker vi stikkontakter av Type C og Type F, og vår standard spenning er 230 V og vår standard frekvens er 50 Hz. Nedenfor kan du se om du trenger reiseadapter til stikkontakter i Republikken Kina (Taiwan) og få anbefalinger om passende reiseadaptere.

Trenger du reiseadapter i Norge for elektriske apparater fra Republikken Kina (Taiwan)? Vi kan også anbefale en, bare klikk på følgende link så scroller vi deg direkte til reisedapter Republikken Kina (Taiwan) til Norge.

🇹🇼

Reiseadapter nødvendig for stikkontakter i Republikken Kina (Taiwan)

Med det sagt kan vi slå fast at dersom du reiser til Republikken Kina (Taiwan) må du ta med reiseadapter, da de i Republikken Kina (Taiwan) bruker stikkontakter som ikke er kompatible med kontaktene og enhetene vi bruker i Norge. Vi anbefaler denne reiseadapter som er laget for å fungere med stikkontaktene som brukes i Republikken Kina (Taiwan).

Dessuten er ikke nettspenningen og frekvensen som brukes i strømnettet Republikken Kina (Taiwan) den samme som vi er vant til i Norge. Dette er noe det er viktig å være klar over, da en spennings- eller frekvensomformer sannsynligvis vil være nødvendig dersom enheten din ikke kan drives på samme nettspenning og frekvens som i Republikken Kina (Taiwan).

Reiseadapter som passer til stikkontakter i Republikken Kina (Taiwan)

Universaladapter for stikkontakter i Republikken Kina (Taiwan)

Universaladapter for hele verden

Den sikreste måten er å kjøpe en universal reiseadapter for hele verden, som da også fungerer i Republikken Kina (Taiwan). Denne universelle reiseadapteren kommer fra samme kjente merke (Skross) og kan også kjøpes til en virkelig god pris hos InkClub (249 kr).

Til InkClub

MERK! Sørg for at reiseadapteren du velger faktisk fungerer i Republikken Kina (Taiwan).

Reiseadapter Republikken Kina (Taiwan) til Norge

Er du på jakt etter en reiseadapter som passer for elektriske apparater fra Republikken Kina (Taiwan) i stikkontakter i Norge, kan vi foreslå en perfekt reiseadapter universal som fungerer for elektriske kontakter fra Republikken Kina (Taiwan) til Norge. Den egner seg for å konvertere stikkontakter av type A, B, G, I, J, L og N til å fungere i norske stikkontakter av type F. Se bilde av reiseadapteren under, samt liste over butikkene som har beste pris nå.

Universaladapter for stikkontakter i Norge

Universaladapter Republikken Kina (Taiwan) til Norge

En universal reiseadapter som fungerer i Norge med elektriske kontakter fra Republikken Kina (Taiwan). Reiseadapteren kommer fra et kjent merke (Skross) og fås kjøpt til en god pris hos Proshop (97 kr).

Til Proshop

MERK! Sørg for at reiseadapteren du velger faktisk fungerer i Norge.

Stikkontakter som brukes i Republikken Kina (Taiwan)

Nedenfor kan du se bilder av stikkontaktene som brukes i Republikken Kina (Taiwan), de gjør det enkelt for deg å sammenligne med kontaktene du har for å se f.eks. likheter og ulikheter.

Illustrasjon av stikkontakt Type A brukt i Republikken Kina (Taiwan).