innlegget inneholder reklame gjennom annonselenker til Proshop og InkClub
Reiseadapter/Puerto Rico

Reiseadapter og stikkontakt i Puerto Rico

Her kan du lese mer om hvilken type stikkontakt som brukes i Puerto Rico, samt lese mer om du må skaffe deg reiseadapter eller ikke når du besøker Puerto Rico. Typen eller typene av stikkontakter som brukes Puerto Rico er Type A, samtidig er standardspenningen og standardfrekvensen som brukes henholdsvis 100-125 V og 50/60 Hz. I Norge bruker vi stikkontakter av Type C og Type F, og vår standard spenning er 230 V og vår standard frekvens er 50 Hz. Nedenfor kan du se om du trenger reiseadapter til stikkontakter i Puerto Rico og få anbefalinger om passende reiseadaptere.

Trenger du reiseadapter i Norge for elektriske apparater fra Puerto Rico? Vi kan også anbefale en, bare klikk på følgende link så scroller vi deg direkte til reisedapter Puerto Rico til Norge.

🇵🇷

Reiseadapter nødvendig for stikkontakter i Puerto Rico

Med det sagt kan vi slå fast at dersom du reiser til Puerto Rico må du ta med reiseadapter, da de i Puerto Rico bruker stikkontakter som ikke er kompatible med kontaktene og enhetene vi bruker i Norge. Vi anbefaler denne reiseadapter som er laget for å fungere med stikkontaktene som brukes i Puerto Rico.

Dessuten er ikke nettspenningen og frekvensen som brukes i strømnettet Puerto Rico den samme som vi er vant til i Norge. Dette er noe det er viktig å være klar over, da en spennings- eller frekvensomformer sannsynligvis vil være nødvendig dersom enheten din ikke kan drives på samme nettspenning og frekvens som i Puerto Rico.

Reiseadapter som passer til stikkontakter i Puerto Rico

Universaladapter for stikkontakter i Puerto Rico

Universaladapter for hele verden

Den sikreste måten er å kjøpe en universal reiseadapter for hele verden, som da også fungerer i Puerto Rico. Denne universelle reiseadapteren kommer fra samme kjente merke (Skross) og kan også kjøpes til en virkelig god pris hos InkClub (249 kr).

Til InkClub

MERK! Sørg for at reiseadapteren du velger faktisk fungerer i Puerto Rico.

Reiseadapter Puerto Rico til Norge

Er du på jakt etter en reiseadapter som passer for elektriske apparater fra Puerto Rico i stikkontakter i Norge, kan vi foreslå en perfekt reiseadapter universal som fungerer for elektriske kontakter fra Puerto Rico til Norge. Den egner seg for å konvertere stikkontakter av type A, B, G, I, J, L og N til å fungere i norske stikkontakter av type F. Se bilde av reiseadapteren under, samt liste over butikkene som har beste pris nå.

Universaladapter for stikkontakter i Norge

Universaladapter Puerto Rico til Norge

En universal reiseadapter som fungerer i Norge med elektriske kontakter fra Puerto Rico. Reiseadapteren kommer fra et kjent merke (Skross) og fås kjøpt til en god pris hos Proshop (97 kr).

Til Proshop

MERK! Sørg for at reiseadapteren du velger faktisk fungerer i Norge.

Stikkontakter som brukes i Puerto Rico

Nedenfor kan du se bilder av stikkontaktene som brukes i Puerto Rico, de gjør det enkelt for deg å sammenligne med kontaktene du har for å se f.eks. likheter og ulikheter.

Illustrasjon av stikkontakt Type A brukt i Puerto Rico.