Reiseadapter/Pitcairnøyene

Reiseadapter og stikkontakt i Pitcairnøyene

Her kan du lese mer om hvilken type stikkontakt som brukes i Pitcairnøyene, samt lese mer om du må skaffe deg reiseadapter eller ikke når du besøker Pitcairnøyene. Typen eller typene av stikkontakter som brukes Pitcairnøyene er Type I, samtidig er standardspenningen og standardfrekvensen som brukes henholdsvis 230-240 V og 50 Hz. I Norge bruker vi stikkontakter av Type C og Type F, og vår standard spenning er 230 V og vår standard frekvens er 50 Hz. Nedenfor kan du se om du trenger reiseadapter til stikkontakter i Pitcairnøyene og få anbefalinger om passende reiseadaptere.

Trenger du reiseadapter i Norge for elektriske apparater fra Pitcairnøyene? Vi kan også anbefale en, bare klikk på følgende link så scroller vi deg direkte til reisedapter Pitcairnøyene til Norge.

🇵🇳

Reiseadapter nødvendig for stikkontakter i Pitcairnøyene

Med det sagt kan vi slå fast at dersom du reiser til Pitcairnøyene må du ta med reiseadapter, da de i Pitcairnøyene bruker stikkontakter som ikke er kompatible med kontaktene og enhetene vi bruker i Norge. Vi anbefaler denne reiseadapter som er laget for å fungere med stikkontaktene som brukes i Pitcairnøyene.

Videre er frekvensen på strømnettet den samme i Pitcairnøyene som i Norge, men nettspenningen som brukes er ikke den samme som vi er vant til i Norge. Dette er noe det er viktig å være klar over, da en spenningsomformer sannsynligvis vil være nødvendig dersom apparatet ditt ikke kan drives på samme nettspenning som i Pitcairnøyene.

Reiseadapter som passer til stikkontakter i Pitcairnøyene

Reiseadapter for stikkontakt Type I

Denne reiseadapteren er spesielt utviklet for å fungere i stikkontakter i Pitcairnøyene, er et kjent merke (Skross) og fås kjøpt til en virkelig god pris gjennom Prisjakt.no.


Universaladapter for hele verden

En annen måte er å kjøpe en universal reiseadapter for hele verden, som også fungerer i Pitcairnøyene. Denne universelle reiseadapteren kommer fra samme kjente merke (Skross) og kan også kjøpes til en virkelig god pris gjennom Prisjakt.no.


MERK! Sørg for at reiseadapteren du velger faktisk fungerer i Pitcairnøyene.

Reiseadapter Pitcairnøyene til Norge

Er du på jakt etter en reiseadapter som passer for elektriske apparater fra Pitcairnøyene i stikkontakter i Norge, kan vi foreslå en perfekt reiseadapter universal som fungerer for elektriske kontakter fra Pitcairnøyene til Norge. Den egner seg for å konvertere stikkontakter av type A, B, G, I, J, L og N til å fungere i norske stikkontakter av type F. Se bilde av reiseadapteren under, samt liste over butikkene som har beste pris nå.

Universaladapter Pitcairnøyene til Norge

En universal reiseadapter som fungerer i Norge med elektriske kontakter fra Pitcairnøyene. Reiseadapteren kommer fra et kjent merke (Skross) og fås kjøpt til en god pris gjennom Prisjakt.no.


MERK! Sørg for at reiseadapteren du velger faktisk fungerer i Norge.

Stikkontakter som brukes i Pitcairnøyene

Nedenfor kan du se bilder av stikkontaktene som brukes i Pitcairnøyene, de gjør det enkelt for deg å sammenligne med kontaktene du har for å se f.eks. likheter og ulikheter.

Illustrasjon av stikkontakt Type I brukt i Pitcairnøyene.

Å besøke Pitcairnøyene som turist

Pitcairn-øyene er et av de mest avsidesliggende stedene i verden og har derfor svært få besøkende hvert år. Turister som reiser til Pitcairn-øyene kan forvente å oppleve et uberørt og naturlig miljø, med vakker kystlinje og unike kulturelle trekk. Turen dit er et eventyr i seg selv, da det ikke er flyplass og man må reise med båt for å komme til øyene.

Glem heller ikke reiseadapteren for å kunne bruke tingene dine i Pitcairnøyenes stikkontakt. 😊