Reiseadapter og stikkontakt i Peru

Her kan du lese mer om hvilken type stikkontakt som brukes i Peru, samt lese mer om du må skaffe deg reiseadapter eller ikke når du besøker Peru. Typen eller typene av stikkontakter som brukes Peru er Type A, samtidig er standardspenningen og standardfrekvensen som brukes henholdsvis 100-125 V og 50/60 Hz. I Norge bruker vi stikkontakter av Type C og Type F, og vår standard spenning er 230 V og vår standard frekvens er 50 Hz. Nedenfor kan du se om du trenger reiseadapter til stikkontakter i Peru og få anbefalinger om passende reiseadaptere.

Trenger du reiseadapter i Norge for elektriske apparater fra Peru? Vi kan også anbefale en, bare klikk på følgende link så scroller vi deg direkte til reisedapter Peru til Norge.

🇵🇪

Reiseadapter nødvendig for stikkontakter i Peru

Med det sagt kan vi slå fast at dersom du reiser til Peru må du ta med reiseadapter, da de i Peru bruker stikkontakter som ikke er kompatible med kontaktene og enhetene vi bruker i Norge. Vi anbefaler denne reiseadapter som er laget for å fungere med stikkontaktene som brukes i Peru.

Dessuten er ikke nettspenningen og frekvensen som brukes i strømnettet Peru den samme som vi er vant til i Norge. Dette er noe det er viktig å være klar over, da en spennings- eller frekvensomformer sannsynligvis vil være nødvendig dersom enheten din ikke kan drives på samme nettspenning og frekvens som i Peru.

Reiseadapter som passer til stikkontakter i Peru

Universaladapter for hele verden

Den sikreste måten er å kjøpe en universal reiseadapter for hele verden, som da også fungerer i Peru. Denne universelle reiseadapteren kommer fra samme kjente merke (Skross) og kan også kjøpes til en virkelig god pris gjennom Prisjakt.no.


MERK! Sørg for at reiseadapteren du velger faktisk fungerer i Peru.

Reiseadapter Peru til Norge

Er du på jakt etter en reiseadapter som passer for elektriske apparater fra Peru i stikkontakter i Norge, kan vi foreslå en perfekt reiseadapter universal som fungerer for elektriske kontakter fra Peru til Norge. Den egner seg for å konvertere stikkontakter av type A, B, G, I, J, L og N til å fungere i norske stikkontakter av type F. Se bilde av reiseadapteren under, samt liste over butikkene som har beste pris nå.

Universaladapter Peru til Norge

En universal reiseadapter som fungerer i Norge med elektriske kontakter fra Peru. Reiseadapteren kommer fra et kjent merke (Skross) og fås kjøpt til en god pris gjennom Prisjakt.no.


MERK! Sørg for at reiseadapteren du velger faktisk fungerer i Norge.

Stikkontakter som brukes i Peru

Nedenfor kan du se bilder av stikkontaktene som brukes i Peru, de gjør det enkelt for deg å sammenligne med kontaktene du har for å se f.eks. likheter og ulikheter.

Illustrasjon av stikkontakt Type A brukt i Peru.

Å besøke Peru som turist

Peru er et populært turistmål i Sør-Amerika, kjent for sine fantastiske arkeologiske steder, rike kultur og varierte natur. Mange turister besøker landet for å utforske Machu Picchu, et av verdens mest kjente historiske steder. Reisende kan også forvente å nyte Perus mat, fargerike festivaler og naturskjønne landskap, fra Amazonas regnskog til de ruvende fjellkjedene i Andesfjellene.

Glem heller ikke reiseadapteren for å kunne bruke tingene dine i Perus stikkontakt. 😊