innlegget inneholder reklame gjennom annonselenker til Proshop og InkClub
Reiseadapter/Papua Ny-Guinea

Reiseadapter og stikkontakt i Papua Ny-Guinea

Her kan du lese mer om hvilken type stikkontakt som brukes i Papua Ny-Guinea, samt lese mer om du må skaffe deg reiseadapter eller ikke når du besøker Papua Ny-Guinea. Typen eller typene av stikkontakter som brukes Papua Ny-Guinea er Type I, samtidig er standardspenningen og standardfrekvensen som brukes henholdsvis 230-240 V og 50 Hz. I Norge bruker vi stikkontakter av Type C og Type F, og vår standard spenning er 230 V og vår standard frekvens er 50 Hz. Nedenfor kan du se om du trenger reiseadapter til stikkontakter i Papua Ny-Guinea og få anbefalinger om passende reiseadaptere.

Trenger du reiseadapter i Norge for elektriske apparater fra Papua Ny-Guinea? Vi kan også anbefale en, bare klikk på følgende link så scroller vi deg direkte til reisedapter Papua Ny-Guinea til Norge.

🇵🇬

Reiseadapter nødvendig for stikkontakter i Papua Ny-Guinea

Med det sagt kan vi slå fast at dersom du reiser til Papua Ny-Guinea må du ta med reiseadapter, da de i Papua Ny-Guinea bruker stikkontakter som ikke er kompatible med kontaktene og enhetene vi bruker i Norge. Vi anbefaler denne reiseadapter som er laget for å fungere med stikkontaktene som brukes i Papua Ny-Guinea.

Videre er frekvensen på strømnettet den samme i Papua Ny-Guinea som i Norge, men nettspenningen som brukes er ikke den samme som vi er vant til i Norge. Dette er noe det er viktig å være klar over, da en spenningsomformer sannsynligvis vil være nødvendig dersom apparatet ditt ikke kan drives på samme nettspenning som i Papua Ny-Guinea.

Reiseadapter som passer til stikkontakter i Papua Ny-Guinea

Universaladapter for stikkontakter i Papua Ny-Guinea

Universaladapter for hele verden

Den sikreste måten er å kjøpe en universal reiseadapter for hele verden, som da også fungerer i Papua Ny-Guinea. Denne universelle reiseadapteren kommer fra samme kjente merke (Skross) og kan også kjøpes til en virkelig god pris hos InkClub (249 kr).

Til InkClub

MERK! Sørg for at reiseadapteren du velger faktisk fungerer i Papua Ny-Guinea.

Reiseadapter Papua Ny-Guinea til Norge

Er du på jakt etter en reiseadapter som passer for elektriske apparater fra Papua Ny-Guinea i stikkontakter i Norge, kan vi foreslå en perfekt reiseadapter universal som fungerer for elektriske kontakter fra Papua Ny-Guinea til Norge. Den egner seg for å konvertere stikkontakter av type A, B, G, I, J, L og N til å fungere i norske stikkontakter av type F. Se bilde av reiseadapteren under, samt liste over butikkene som har beste pris nå.

Universaladapter for stikkontakter i Norge

Universaladapter Papua Ny-Guinea til Norge

En universal reiseadapter som fungerer i Norge med elektriske kontakter fra Papua Ny-Guinea. Reiseadapteren kommer fra et kjent merke (Skross) og fås kjøpt til en god pris hos Proshop (97 kr).

Til Proshop

MERK! Sørg for at reiseadapteren du velger faktisk fungerer i Norge.

Stikkontakter som brukes i Papua Ny-Guinea

Nedenfor kan du se bilder av stikkontaktene som brukes i Papua Ny-Guinea, de gjør det enkelt for deg å sammenligne med kontaktene du har for å se f.eks. likheter og ulikheter.

Illustrasjon av stikkontakt Type I brukt i Papua Ny-Guinea.