Reiseadapter og stikkontakt i Panama

Her kan du lese mer om hvilken type stikkontakt som brukes i Panama, samt lese mer om du må skaffe deg reiseadapter eller ikke når du besøker Panama. Typen eller typene av stikkontakter som brukes Panama er Type A, samtidig er standardspenningen og standardfrekvensen som brukes henholdsvis 100-125 V og 50/60 Hz. I Norge bruker vi stikkontakter av Type C og Type F, og vår standard spenning er 230 V og vår standard frekvens er 50 Hz. Nedenfor kan du se om du trenger reiseadapter til stikkontakter i Panama og få anbefalinger om passende reiseadaptere.

Trenger du reiseadapter i Norge for elektriske apparater fra Panama? Vi kan også anbefale en, bare klikk på følgende link så scroller vi deg direkte til reisedapter Panama til Norge.

🇵🇦

Reiseadapter nødvendig for stikkontakter i Panama

Med det sagt kan vi slå fast at dersom du reiser til Panama må du ta med reiseadapter, da de i Panama bruker stikkontakter som ikke er kompatible med kontaktene og enhetene vi bruker i Norge. Vi anbefaler denne reiseadapter som er laget for å fungere med stikkontaktene som brukes i Panama.

Dessuten er ikke nettspenningen og frekvensen som brukes i strømnettet Panama den samme som vi er vant til i Norge. Dette er noe det er viktig å være klar over, da en spennings- eller frekvensomformer sannsynligvis vil være nødvendig dersom enheten din ikke kan drives på samme nettspenning og frekvens som i Panama.

Reiseadapter som passer til stikkontakter i Panama

Universaladapter for hele verden

Den sikreste måten er å kjøpe en universal reiseadapter for hele verden, som da også fungerer i Panama. Denne universelle reiseadapteren kommer fra samme kjente merke (Skross) og kan også kjøpes til en virkelig god pris gjennom Prisjakt.no.


MERK! Sørg for at reiseadapteren du velger faktisk fungerer i Panama.

Reiseadapter Panama til Norge

Er du på jakt etter en reiseadapter som passer for elektriske apparater fra Panama i stikkontakter i Norge, kan vi foreslå en perfekt reiseadapter universal som fungerer for elektriske kontakter fra Panama til Norge. Den egner seg for å konvertere stikkontakter av type A, B, G, I, J, L og N til å fungere i norske stikkontakter av type F. Se bilde av reiseadapteren under, samt liste over butikkene som har beste pris nå.

Universaladapter Panama til Norge

En universal reiseadapter som fungerer i Norge med elektriske kontakter fra Panama. Reiseadapteren kommer fra et kjent merke (Skross) og fås kjøpt til en god pris gjennom Prisjakt.no.


MERK! Sørg for at reiseadapteren du velger faktisk fungerer i Norge.

Stikkontakter som brukes i Panama

Nedenfor kan du se bilder av stikkontaktene som brukes i Panama, de gjør det enkelt for deg å sammenligne med kontaktene du har for å se f.eks. likheter og ulikheter.

Illustrasjon av stikkontakt Type A brukt i Panama.

Å besøke Panama som turist

Panama er et populært turistmål takket være sin strategiske beliggenhet som et knutepunkt mellom Nord- og Sør-Amerika, samt dens berømte Panama-kanalen. Landet byr på en blanding av moderne byer, vakker kystlinje og tropiske regnskoger. Besøkende kan nyte bylivet i Panama City, utforske kanalen eller slappe av på de vakre strendene i Bocas del Toro og San Blas-øyene. En tur til Panama lover en rik kulturell opplevelse, fantastiske naturopplevelser og et innblikk i landets historie og betydning som et globalt transportknutepunkt.

Glem heller ikke reiseadapteren for å kunne bruke tingene dine i Panamas stikkontakt. 😊