innlegget inneholder reklame gjennom annonselenker til Proshop og InkClub
Reiseadapter/Ny-Caledonia

Reiseadapter og stikkontakt i Ny-Caledonia

Her kan du lese mer om hvilken type stikkontakt som brukes i Ny-Caledonia, samt lese mer om du må skaffe deg reiseadapter eller ikke når du besøker Ny-Caledonia. Typen eller typene av stikkontakter som brukes Ny-Caledonia er Type F, samtidig er standardspenningen og standardfrekvensen som brukes henholdsvis 220 V og 50 Hz. I Norge bruker vi stikkontakter av Type C og Type F, og vår standard spenning er 230 V og vår standard frekvens er 50 Hz. Nedenfor kan du se om du trenger reiseadapter til stikkontakter i Ny-Caledonia og få anbefalinger om passende reiseadaptere.

🇳🇨

Reiseadapter kan være nødvendig for stikkontakter i Ny-Caledonia

Med det sagt kan vi slå fast at dersom du reiser til Ny-Caledonia kan det hende du må ta med deg reiseadapter, da de i Ny-Caledonia kun til en viss grad bruker stikkontakter som er kompatible med kontaktene og enhetene vi bruker i Norge. Det er best å ta med en reiseadapter, for eksempel kan vi anbefale denne reiseadapter som er designet for å fungere med de nøyaktige stikkontaktene som brukes i Ny-Caledonia.

Videre er frekvensen på strømnettet den samme i Ny-Caledonia som i Norge, men nettspenningen som brukes er ikke den samme som vi er vant til i Norge. Dette er noe det er viktig å være klar over, da en spenningsomformer sannsynligvis vil være nødvendig dersom apparatet ditt ikke kan drives på samme nettspenning som i Ny-Caledonia.

Reiseadapter som passer til stikkontakter i Ny-Caledonia

Universaladapter for stikkontakter i Ny-Caledonia

Universaladapter for hele verden

Den sikreste måten er å kjøpe en universal reiseadapter for hele verden, som da også fungerer i Ny-Caledonia. Denne universelle reiseadapteren kommer fra samme kjente merke (Skross) og kan også kjøpes til en virkelig god pris hos InkClub (249 kr).

Til InkClub

MERK! Sørg for at reiseadapteren du velger faktisk fungerer i Ny-Caledonia.

Stikkontakter som brukes i Ny-Caledonia

Nedenfor kan du se bilder av stikkontaktene som brukes i Ny-Caledonia, de gjør det enkelt for deg å sammenligne med kontaktene du har for å se f.eks. likheter og ulikheter.

Illustrasjon av stikkontakt Type F brukt i Ny-Caledonia.