Reiseadapter/New Zealand

Reiseadapter og stikkontakt i New Zealand

Her kan du lese mer om hvilken type stikkontakt som brukes i New Zealand, samt lese mer om du må skaffe deg reiseadapter eller ikke når du besøker New Zealand. Typen eller typene av stikkontakter som brukes New Zealand er Type I, samtidig er standardspenningen og standardfrekvensen som brukes henholdsvis 230-240 V og 50 Hz. I Norge bruker vi stikkontakter av Type C og Type F, og vår standard spenning er 230 V og vår standard frekvens er 50 Hz. Nedenfor kan du se om du trenger reiseadapter til stikkontakter i New Zealand og få anbefalinger om passende reiseadaptere.

Trenger du reiseadapter i Norge for elektriske apparater fra New Zealand? Vi kan også anbefale en, bare klikk på følgende link så scroller vi deg direkte til reisedapter New Zealand til Norge.

🇳🇿

Reiseadapter nødvendig for stikkontakter i New Zealand

Med det sagt kan vi slå fast at dersom du reiser til New Zealand må du ta med reiseadapter, da de i New Zealand bruker stikkontakter som ikke er kompatible med kontaktene og enhetene vi bruker i Norge. Vi anbefaler denne reiseadapter som er laget for å fungere med stikkontaktene som brukes i New Zealand.

Videre er frekvensen på strømnettet den samme i New Zealand som i Norge, men nettspenningen som brukes er ikke den samme som vi er vant til i Norge. Dette er noe det er viktig å være klar over, da en spenningsomformer sannsynligvis vil være nødvendig dersom apparatet ditt ikke kan drives på samme nettspenning som i New Zealand.

Reiseadapter som passer til stikkontakter i New Zealand

Reiseadapter for stikkontakt Type I

Denne reiseadapteren er spesielt utviklet for å fungere i stikkontakter i New Zealand, er et kjent merke (Skross) og fås kjøpt til en virkelig god pris gjennom Prisjakt.no.


Universaladapter for hele verden

En annen måte er å kjøpe en universal reiseadapter for hele verden, som også fungerer i New Zealand. Denne universelle reiseadapteren kommer fra samme kjente merke (Skross) og kan også kjøpes til en virkelig god pris gjennom Prisjakt.no.


MERK! Sørg for at reiseadapteren du velger faktisk fungerer i New Zealand.

Reiseadapter New Zealand til Norge

Er du på jakt etter en reiseadapter som passer for elektriske apparater fra New Zealand i stikkontakter i Norge, kan vi foreslå en perfekt reiseadapter universal som fungerer for elektriske kontakter fra New Zealand til Norge. Den egner seg for å konvertere stikkontakter av type A, B, G, I, J, L og N til å fungere i norske stikkontakter av type F. Se bilde av reiseadapteren under, samt liste over butikkene som har beste pris nå.

Universaladapter New Zealand til Norge

En universal reiseadapter som fungerer i Norge med elektriske kontakter fra New Zealand. Reiseadapteren kommer fra et kjent merke (Skross) og fås kjøpt til en god pris gjennom Prisjakt.no.


MERK! Sørg for at reiseadapteren du velger faktisk fungerer i Norge.

Stikkontakter som brukes i New Zealand

Nedenfor kan du se bilder av stikkontaktene som brukes i New Zealand, de gjør det enkelt for deg å sammenligne med kontaktene du har for å se f.eks. likheter og ulikheter.

Illustrasjon av stikkontakt Type I brukt i New Zealand.

Å besøke New Zealand som turist

New Zealand er et populært turistmål kjent for sine dramatiske landskap, fra snødekte fjell og dype fjorder til grønne skoger og vakre strender. Landet tilbyr en rekke utendørsaktiviteter som fotturer, ski, strikkhopping og surfing. Dens rike kultur, inkludert urfolks maorikultur, og vennlige mennesker gjør New Zealand til et innbydende og spennende reisemål. Besøkende kan nyte både travle byer som Auckland og Wellington samt den fantastiske naturen som kjennetegner dette landet.

Glem heller ikke reiseadapteren for å kunne bruke tingene dine i New Zealands stikkontakt. 😊