innlegget inneholder reklame gjennom annonselenker til Proshop og InkClub
Reiseadapter/Montenegro

Reiseadapter og stikkontakt i Montenegro

Her kan du lese mer om hvilken type stikkontakt som brukes i Montenegro, samt lese mer om du må skaffe deg reiseadapter eller ikke når du besøker Montenegro. Typen eller typene av stikkontakter som brukes Montenegro er Type C og Type F, samtidig er standardspenningen og standardfrekvensen som brukes henholdsvis 220 V og 60 Hz. I Norge bruker vi stikkontakter av Type C og Type F, og vår standard spenning er 230 V og vår standard frekvens er 50 Hz. Nedenfor kan du se om du trenger reiseadapter til stikkontakter i Montenegro og få anbefalinger om passende reiseadaptere.

🇲🇪

Reiseadapter er ikke nødvendig for stikkontakter i Montenegro

Med det sagt kan vi slå fast at dersom du reiser til Montenegro trenger du ikke ta med reiseadapter, da de i Montenegro bruker stikkontakter som er kompatible med kontaktene og enhetene vi bruker i Norge. Men skal du besøke naboland kan det likevel være lurt å ta med reiseadapter, for eksempel er denne reiseadapter veldig bra da den fungerer over hele verden.

Dessuten er ikke nettspenningen og frekvensen som brukes i strømnettet Montenegro den samme som vi er vant til i Norge. Dette er noe det er viktig å være klar over, da en spennings- eller frekvensomformer sannsynligvis vil være nødvendig dersom enheten din ikke kan drives på samme nettspenning og frekvens som i Montenegro.

Universaladapter for stikkontakter i Montenegro

Universaladapter for hele verden

Den sikreste måten å reise på er å kjøpe en universal reiseadapter for hele verden, som da også garantert fungerer i Montenegro. Denne universelle reiseadapteren kommer fra et kjent merke (Skross) og kan også kjøpes til en virkelig god pris hos InkClub (249 kr).

Til InkClub

Stikkontakter som brukes i Montenegro

Nedenfor kan du se bilder av stikkontaktene som brukes i Montenegro, de gjør det enkelt for deg å sammenligne med kontaktene du har for å se f.eks. likheter og ulikheter.

Illustrasjon av stikkontakt Type C brukt i Montenegro.Illustrasjon av stikkontakt Type F brukt i Montenegro.