Reiseadapter/Mayotte

Reiseadapter og stikkontakt i Mayotte

Her kan du lese mer om hvilken type stikkontakt som brukes i Mayotte, samt lese mer om du må skaffe deg reiseadapter eller ikke når du besøker Mayotte. Typen eller typene av stikkontakter som brukes Mayotte er Type C og Type E, samtidig er standardspenningen og standardfrekvensen som brukes henholdsvis 230 V og 50 Hz. I Norge bruker vi stikkontakter av Type C og Type F, og vår standard spenning er 230 V og vår standard frekvens er 50 Hz. Nedenfor kan du se om du trenger reiseadapter til stikkontakter i Mayotte og få anbefalinger om passende reiseadaptere.

🇾🇹

Reiseadapter kan være nødvendig for stikkontakter i Mayotte

Med det sagt kan vi slå fast at dersom du reiser til Mayotte kan det hende du må ta med deg reiseadapter, da de i Mayotte kun til en viss grad bruker stikkontakter som er kompatible med kontaktene og enhetene vi bruker i Norge. Det er best å ta med en reiseadapter, for eksempel kan vi anbefale denne reiseadapter som er designet for å fungere med de nøyaktige stikkontaktene som brukes i Mayotte.

Videre er både nettspenningen og frekvensen som brukes i strømnettet i Mayotte den samme som brukes i Norge, så apparatene du bruker i Norge bør også fungere helt uten problemer i Mayotte. Det skal med andre ord ikke være nødvendig med transformator.

Reiseadapter som passer til stikkontakter i Mayotte

Universaladapter for hele verden

Den sikreste måten er å kjøpe en universal reiseadapter for hele verden, som da også fungerer i Mayotte. Denne universelle reiseadapteren kommer fra samme kjente merke (Skross) og kan også kjøpes til en virkelig god pris gjennom Prisjakt.no.


MERK! Sørg for at reiseadapteren du velger faktisk fungerer i Mayotte.

Stikkontakter som brukes i Mayotte

Nedenfor kan du se bilder av stikkontaktene som brukes i Mayotte, de gjør det enkelt for deg å sammenligne med kontaktene du har for å se f.eks. likheter og ulikheter.

Illustrasjon av stikkontakt Type C brukt i Mayotte.Illustrasjon av stikkontakt Type E brukt i Mayotte.

Å besøke Mayotte som turist

Mayotte, en øygruppe i Det indiske hav mellom Madagaskar og Mosambik, er et fransk territorium kjent for sine vakre laguner, rike sjøliv og tropiske klima. Turismen på Mayotte er ennå ikke like utviklet som på mange andre øyer, noe som gir besøkende en mer tilbaketrukket og autentisk opplevelse. På en tur til Mayotte kan man forvente å nyte vannsport som snorkling og dykking, i tillegg til å utforske dens naturlige skjønnhet og kulturarv.