Reiseadapter og stikkontakt i Mali

Her kan du lese mer om hvilken type stikkontakt som brukes i Mali, samt lese mer om du må skaffe deg reiseadapter eller ikke når du besøker Mali. Typen eller typene av stikkontakter som brukes Mali er Type C, samtidig er standardspenningen og standardfrekvensen som brukes henholdsvis 230 V og 50 Hz. I Norge bruker vi stikkontakter av Type C og Type F, og vår standard spenning er 230 V og vår standard frekvens er 50 Hz. Nedenfor kan du se om du trenger reiseadapter til stikkontakter i Mali og få anbefalinger om passende reiseadaptere.

🇲🇱

Reiseadapter er ikke nødvendig for stikkontakter i Mali

Med det sagt kan vi slå fast at dersom du reiser til Mali trenger du ikke ta med reiseadapter, da de i Mali bruker stikkontakter som er kompatible med kontaktene og enhetene vi bruker i Norge. Men skal du besøke naboland kan det likevel være lurt å ta med reiseadapter, for eksempel er denne reiseadapter veldig bra da den fungerer over hele verden.

Videre er både nettspenningen og frekvensen som brukes i strømnettet i Mali den samme som brukes i Norge, så apparatene du bruker i Norge bør også fungere helt uten problemer i Mali. Det skal med andre ord ikke være nødvendig med transformator.

Universaladapter for hele verden

Den sikreste måten å reise på er å kjøpe en universal reiseadapter for hele verden, som da også garantert fungerer i Mali. Denne universelle reiseadapteren kommer fra et kjent merke (Skross) og kan også kjøpes til en virkelig god pris gjennom Prisjakt.no.


Stikkontakter som brukes i Mali

Nedenfor kan du se bilder av stikkontaktene som brukes i Mali, de gjør det enkelt for deg å sammenligne med kontaktene du har for å se f.eks. likheter og ulikheter.

Illustrasjon av stikkontakt Type C brukt i Mali.

Å besøke Mali som turist

Mali, som ligger i Vest-Afrika, er kjent for sin rike historie og kultur, med legendariske byer som Timbuktu og Djenné. Til tross for sikkerhetsutfordringer, tiltrekker Mali fortsatt eventyrreisende og historieinteresserte som ønsker å utforske landets eldgamle moskeer, unike arkitektur og tradisjonelle markeder. Når man reiser til Mali kan man forvente et fascinerende innblikk i landets historie og kultur, men man bør også være oppmerksom på dagens sikkerhetssituasjon.