innlegget inneholder reklame gjennom annonselenker til Proshop og InkClub
Reiseadapter/Luxembourg

Reiseadapter og stikkontakt i Luxembourg

Her kan du lese mer om hvilken type stikkontakt som brukes i Luxembourg, samt lese mer om du må skaffe deg reiseadapter eller ikke når du besøker Luxembourg. Typen eller typene av stikkontakter som brukes Luxembourg er Type C, samtidig er standardspenningen og standardfrekvensen som brukes henholdsvis 230 V og 50 Hz. I Norge bruker vi stikkontakter av Type C og Type F, og vår standard spenning er 230 V og vår standard frekvens er 50 Hz. Nedenfor kan du se om du trenger reiseadapter til stikkontakter i Luxembourg og få anbefalinger om passende reiseadaptere.

🇱🇺

Reiseadapter er ikke nødvendig for stikkontakter i Luxembourg

Med det sagt kan vi slå fast at dersom du reiser til Luxembourg trenger du ikke ta med reiseadapter, da de i Luxembourg bruker stikkontakter som er kompatible med kontaktene og enhetene vi bruker i Norge. Men skal du besøke naboland kan det likevel være lurt å ta med reiseadapter, for eksempel er denne reiseadapter veldig bra da den fungerer over hele verden.

Videre er både nettspenningen og frekvensen som brukes i strømnettet i Luxembourg den samme som brukes i Norge, så apparatene du bruker i Norge bør også fungere helt uten problemer i Luxembourg. Det skal med andre ord ikke være nødvendig med transformator.

Universaladapter for stikkontakter i Luxembourg

Universaladapter for hele verden

Den sikreste måten å reise på er å kjøpe en universal reiseadapter for hele verden, som da også garantert fungerer i Luxembourg. Denne universelle reiseadapteren kommer fra et kjent merke (Skross) og kan også kjøpes til en virkelig god pris hos InkClub (249 kr).

Til InkClub

Stikkontakter som brukes i Luxembourg

Nedenfor kan du se bilder av stikkontaktene som brukes i Luxembourg, de gjør det enkelt for deg å sammenligne med kontaktene du har for å se f.eks. likheter og ulikheter.

Illustrasjon av stikkontakt Type C brukt i Luxembourg.