Reiseadapter/Liechtenstein

Reiseadapter og stikkontakt i Liechtenstein

Her kan du lese mer om hvilken type stikkontakt som brukes i Liechtenstein, samt lese mer om du må skaffe deg reiseadapter eller ikke når du besøker Liechtenstein. Typen eller typene av stikkontakter som brukes Liechtenstein er Type J, samtidig er standardspenningen og standardfrekvensen som brukes henholdsvis 230 V og 50 Hz. I Norge bruker vi stikkontakter av Type C og Type F, og vår standard spenning er 230 V og vår standard frekvens er 50 Hz. Nedenfor kan du se om du trenger reiseadapter til stikkontakter i Liechtenstein og få anbefalinger om passende reiseadaptere.

Trenger du reiseadapter i Norge for elektriske apparater fra Liechtenstein? Vi kan også anbefale en, bare klikk på følgende link så scroller vi deg direkte til reisedapter Liechtenstein til Norge.

🇱🇮

Reiseadapter nødvendig for stikkontakter i Liechtenstein

Med det sagt kan vi slå fast at dersom du reiser til Liechtenstein må du ta med reiseadapter, da de i Liechtenstein bruker stikkontakter som ikke er kompatible med kontaktene og enhetene vi bruker i Norge. Vi anbefaler denne reiseadapter som er laget for å fungere med stikkontaktene som brukes i Liechtenstein.

Videre er både nettspenningen og frekvensen som brukes i strømnettet i Liechtenstein den samme som brukes i Norge, så apparatene du bruker i Norge bør også fungere helt uten problemer i Liechtenstein. Det skal med andre ord ikke være nødvendig med transformator.

Reiseadapter som passer til stikkontakter i Liechtenstein

Universaladapter for hele verden

Den sikreste måten er å kjøpe en universal reiseadapter for hele verden, som da også fungerer i Liechtenstein. Denne universelle reiseadapteren kommer fra samme kjente merke (Skross) og kan også kjøpes til en virkelig god pris gjennom Prisjakt.no.


MERK! Sørg for at reiseadapteren du velger faktisk fungerer i Liechtenstein.

Reiseadapter Liechtenstein til Norge

Er du på jakt etter en reiseadapter som passer for elektriske apparater fra Liechtenstein i stikkontakter i Norge, kan vi foreslå en perfekt reiseadapter universal som fungerer for elektriske kontakter fra Liechtenstein til Norge. Den egner seg for å konvertere stikkontakter av type A, B, G, I, J, L og N til å fungere i norske stikkontakter av type F. Se bilde av reiseadapteren under, samt liste over butikkene som har beste pris nå.

Universaladapter Liechtenstein til Norge

En universal reiseadapter som fungerer i Norge med elektriske kontakter fra Liechtenstein. Reiseadapteren kommer fra et kjent merke (Skross) og fås kjøpt til en god pris gjennom Prisjakt.no.


MERK! Sørg for at reiseadapteren du velger faktisk fungerer i Norge.

Stikkontakter som brukes i Liechtenstein

Nedenfor kan du se bilder av stikkontaktene som brukes i Liechtenstein, de gjør det enkelt for deg å sammenligne med kontaktene du har for å se f.eks. likheter og ulikheter.

Illustrasjon av stikkontakt Type J brukt i Liechtenstein.