Reiseadapter og stikkontakt i Kina

Her kan du lese mer om hvilken type stikkontakt som brukes i Kina, samt lese mer om du må skaffe deg reiseadapter eller ikke når du besøker Kina. Typen eller typene av stikkontakter som brukes Kina er Type A, Type I og Type C, samtidig er standardspenningen og standardfrekvensen som brukes henholdsvis 100-125 V og 50/60 Hz. I Norge bruker vi stikkontakter av Type C og Type F, og vår standard spenning er 230 V og vår standard frekvens er 50 Hz. Nedenfor kan du se om du trenger reiseadapter til stikkontakter i Kina og få anbefalinger om passende reiseadaptere.

Trenger du reiseadapter i Norge for elektriske apparater fra Kina? Vi kan også anbefale en, bare klikk på følgende link så scroller vi deg direkte til reisedapter Kina til Norge.

🇨🇳

Reiseadapter kan være nødvendig for stikkontakter i Kina

Med det sagt kan vi slå fast at dersom du reiser til Kina kan det hende du må ta med deg reiseadapter, da de i Kina kun til en viss grad bruker stikkontakter som er kompatible med kontaktene og enhetene vi bruker i Norge. Det er best å ta med en reiseadapter, for eksempel kan vi anbefale denne reiseadapter som er designet for å fungere med de nøyaktige stikkontaktene som brukes i Kina.

Dessuten er ikke nettspenningen og frekvensen som brukes i strømnettet Kina den samme som vi er vant til i Norge. Dette er noe det er viktig å være klar over, da en spennings- eller frekvensomformer sannsynligvis vil være nødvendig dersom enheten din ikke kan drives på samme nettspenning og frekvens som i Kina.

Reiseadapter som passer til stikkontakter i Kina

Reiseadapter for stikkontakt Type I

Denne reiseadapteren er spesielt utviklet for å fungere i stikkontakter i Kina, er et kjent merke (Skross) og fås kjøpt til en virkelig god pris gjennom Prisjakt.no.


Universaladapter for hele verden

En annen måte er å kjøpe en universal reiseadapter for hele verden, som også fungerer i Kina. Denne universelle reiseadapteren kommer fra samme kjente merke (Skross) og kan også kjøpes til en virkelig god pris gjennom Prisjakt.no.


MERK! Sørg for at reiseadapteren du velger faktisk fungerer i Kina.

Reiseadapter Kina til Norge

Er du på jakt etter en reiseadapter som passer for elektriske apparater fra Kina i stikkontakter i Norge, kan vi foreslå en perfekt reiseadapter universal som fungerer for elektriske kontakter fra Kina til Norge. Den egner seg for å konvertere stikkontakter av type A, B, G, I, J, L og N til å fungere i norske stikkontakter av type F. Se bilde av reiseadapteren under, samt liste over butikkene som har beste pris nå.

Universaladapter Kina til Norge

En universal reiseadapter som fungerer i Norge med elektriske kontakter fra Kina. Reiseadapteren kommer fra et kjent merke (Skross) og fås kjøpt til en god pris gjennom Prisjakt.no.


MERK! Sørg for at reiseadapteren du velger faktisk fungerer i Norge.

Stikkontakter som brukes i Kina

Nedenfor kan du se bilder av stikkontaktene som brukes i Kina, de gjør det enkelt for deg å sammenligne med kontaktene du har for å se f.eks. likheter og ulikheter.

Illustrasjon av stikkontakt Type A brukt i Kina.Illustrasjon av stikkontakt Type I brukt i Kina.Illustrasjon av stikkontakt Type C brukt i Kina.