Reiseadapter/Kapp Verde

Reiseadapter og stikkontakt i Kapp Verde

Her kan du lese mer om hvilken type stikkontakt som brukes i Kapp Verde, samt lese mer om du må skaffe deg reiseadapter eller ikke når du besøker Kapp Verde. Typen eller typene av stikkontakter som brukes Kapp Verde er Type C, samtidig er standardspenningen og standardfrekvensen som brukes henholdsvis 230 V og 50 Hz. I Norge bruker vi stikkontakter av Type C og Type F, og vår standard spenning er 230 V og vår standard frekvens er 50 Hz. Nedenfor kan du se om du trenger reiseadapter til stikkontakter i Kapp Verde og få anbefalinger om passende reiseadaptere.

🇨🇻

Reiseadapter er ikke nødvendig for stikkontakter i Kapp Verde

Med det sagt kan vi slå fast at dersom du reiser til Kapp Verde trenger du ikke ta med reiseadapter, da de i Kapp Verde bruker stikkontakter som er kompatible med kontaktene og enhetene vi bruker i Norge. Men skal du besøke naboland kan det likevel være lurt å ta med reiseadapter, for eksempel er denne reiseadapter veldig bra da den fungerer over hele verden.

Videre er både nettspenningen og frekvensen som brukes i strømnettet i Kapp Verde den samme som brukes i Norge, så apparatene du bruker i Norge bør også fungere helt uten problemer i Kapp Verde. Det skal med andre ord ikke være nødvendig med transformator.

Universaladapter for hele verden

Den sikreste måten å reise på er å kjøpe en universal reiseadapter for hele verden, som da også garantert fungerer i Kapp Verde. Denne universelle reiseadapteren kommer fra et kjent merke (Skross) og kan også kjøpes til en virkelig god pris gjennom Prisjakt.no.


Stikkontakter som brukes i Kapp Verde

Nedenfor kan du se bilder av stikkontaktene som brukes i Kapp Verde, de gjør det enkelt for deg å sammenligne med kontaktene du har for å se f.eks. likheter og ulikheter.

Illustrasjon av stikkontakt Type C brukt i Kapp Verde.

Å besøke Kapp Verde som turist

Kapp Verde, en øygruppe som ligger i Atlanterhavet utenfor kysten av Vest-Afrika, er et populært reisemål kjent for sine vakre strender, varme klima og vennlige lokalbefolkning. Landet tiltrekker seg turister med sine vannsportmuligheter, levende musikk og avslappet atmosfære. På en tur til Kapp Verde kan man forvente å nyte sol og bade, utforske pittoreske landsbyer og oppleve den unike kreolske kulturen.