Reiseadapter og stikkontakt i Jemen

Her kan du lese mer om hvilken type stikkontakt som brukes i Jemen, samt lese mer om du må skaffe deg reiseadapter eller ikke når du besøker Jemen. Typen eller typene av stikkontakter som brukes Jemen er Type A, samtidig er standardspenningen og standardfrekvensen som brukes henholdsvis 100-125 V og 50/60 Hz. I Norge bruker vi stikkontakter av Type C og Type F, og vår standard spenning er 230 V og vår standard frekvens er 50 Hz. Nedenfor kan du se om du trenger reiseadapter til stikkontakter i Jemen og få anbefalinger om passende reiseadaptere.

Trenger du reiseadapter i Norge for elektriske apparater fra Jemen? Vi kan også anbefale en, bare klikk på følgende link så scroller vi deg direkte til reisedapter Jemen til Norge.

🇾🇪

Reiseadapter nødvendig for stikkontakter i Jemen

Med det sagt kan vi slå fast at dersom du reiser til Jemen må du ta med reiseadapter, da de i Jemen bruker stikkontakter som ikke er kompatible med kontaktene og enhetene vi bruker i Norge. Vi anbefaler denne reiseadapter som er laget for å fungere med stikkontaktene som brukes i Jemen.

Dessuten er ikke nettspenningen og frekvensen som brukes i strømnettet Jemen den samme som vi er vant til i Norge. Dette er noe det er viktig å være klar over, da en spennings- eller frekvensomformer sannsynligvis vil være nødvendig dersom enheten din ikke kan drives på samme nettspenning og frekvens som i Jemen.

Reiseadapter som passer til stikkontakter i Jemen

Universaladapter for hele verden

Den sikreste måten er å kjøpe en universal reiseadapter for hele verden, som da også fungerer i Jemen. Denne universelle reiseadapteren kommer fra samme kjente merke (Skross) og kan også kjøpes til en virkelig god pris gjennom Prisjakt.no.


MERK! Sørg for at reiseadapteren du velger faktisk fungerer i Jemen.

Reiseadapter Jemen til Norge

Er du på jakt etter en reiseadapter som passer for elektriske apparater fra Jemen i stikkontakter i Norge, kan vi foreslå en perfekt reiseadapter universal som fungerer for elektriske kontakter fra Jemen til Norge. Den egner seg for å konvertere stikkontakter av type A, B, G, I, J, L og N til å fungere i norske stikkontakter av type F. Se bilde av reiseadapteren under, samt liste over butikkene som har beste pris nå.

Universaladapter Jemen til Norge

En universal reiseadapter som fungerer i Norge med elektriske kontakter fra Jemen. Reiseadapteren kommer fra et kjent merke (Skross) og fås kjøpt til en god pris gjennom Prisjakt.no.


MERK! Sørg for at reiseadapteren du velger faktisk fungerer i Norge.

Stikkontakter som brukes i Jemen

Nedenfor kan du se bilder av stikkontaktene som brukes i Jemen, de gjør det enkelt for deg å sammenligne med kontaktene du har for å se f.eks. likheter og ulikheter.

Illustrasjon av stikkontakt Type A brukt i Jemen.

Å besøke Jemen som turist

Jemen er et land med en rik historie og kulturelt mangfold, kjent for sine gamle byer og unike arkitektur. Selv om turismen har gått betydelig ned på grunn av politiske og sikkerhetsrelaterte bekymringer, tiltrekker landet fortsatt eventyrlystne reisende med sine historiske severdigheter og vakre natur. På en reise til Jemen kan man forvente å oppdage historiske steder, tradisjonelle markeder og en kultur som er dypt forankret i tradisjonen.

Glem heller ikke reiseadapteren for å kunne bruke tingene dine i Jemens stikkontakt. 😊