Reiseadapter/Indonesia

Reiseadapter og stikkontakt i Indonesia

Her kan du lese mer om hvilken type stikkontakt som brukes i Indonesia, samt lese mer om du må skaffe deg reiseadapter eller ikke når du besøker Indonesia. Typen eller typene av stikkontakter som brukes Indonesia er Type C, samtidig er standardspenningen og standardfrekvensen som brukes henholdsvis 230 V og 50 Hz. I Norge bruker vi stikkontakter av Type C og Type F, og vår standard spenning er 230 V og vår standard frekvens er 50 Hz. Nedenfor kan du se om du trenger reiseadapter til stikkontakter i Indonesia og få anbefalinger om passende reiseadaptere.

🇮🇩

Reiseadapter er ikke nødvendig for stikkontakter i Indonesia

Med det sagt kan vi slå fast at dersom du reiser til Indonesia trenger du ikke ta med reiseadapter, da de i Indonesia bruker stikkontakter som er kompatible med kontaktene og enhetene vi bruker i Norge. Men skal du besøke naboland kan det likevel være lurt å ta med reiseadapter, for eksempel er denne reiseadapter veldig bra da den fungerer over hele verden.

Videre er både nettspenningen og frekvensen som brukes i strømnettet i Indonesia den samme som brukes i Norge, så apparatene du bruker i Norge bør også fungere helt uten problemer i Indonesia. Det skal med andre ord ikke være nødvendig med transformator.

Universaladapter for hele verden

Den sikreste måten å reise på er å kjøpe en universal reiseadapter for hele verden, som da også garantert fungerer i Indonesia. Denne universelle reiseadapteren kommer fra et kjent merke (Skross) og kan også kjøpes til en virkelig god pris gjennom Prisjakt.no.


Stikkontakter som brukes i Indonesia

Nedenfor kan du se bilder av stikkontaktene som brukes i Indonesia, de gjør det enkelt for deg å sammenligne med kontaktene du har for å se f.eks. likheter og ulikheter.

Illustrasjon av stikkontakt Type C brukt i Indonesia.

Å besøke Indonesia som turist

Indonesia er et populært turistmål som spenner over mer enn 17 000 øyer og tilbyr et fantastisk mangfold av kulturer, landskap og opplevelser. Landet er kjent for sine vakre strender, frodige regnskoger, vulkaner og rike kulturarv. Bali er kanskje det mest kjente reisemålet, men det er mye å oppdage også i andre deler av Indonesia, som Borobudur-tempelet på Java, Komodo-øyene og de uberørte regnskogene på Sumatra. Når du reiser til Indonesia, kan du forvente en blanding av naturopplevelser, kulturskatter og en vennlig lokalbefolkning.