Reiseadapter og stikkontakt i Guyana

Her kan du lese mer om hvilken type stikkontakt som brukes i Guyana, samt lese mer om du må skaffe deg reiseadapter eller ikke når du besøker Guyana. Typen eller typene av stikkontakter som brukes Guyana er Type A, samtidig er standardspenningen og standardfrekvensen som brukes henholdsvis 100-125 V og 50/60 Hz. I Norge bruker vi stikkontakter av Type C og Type F, og vår standard spenning er 230 V og vår standard frekvens er 50 Hz. Nedenfor kan du se om du trenger reiseadapter til stikkontakter i Guyana og få anbefalinger om passende reiseadaptere.

Trenger du reiseadapter i Norge for elektriske apparater fra Guyana? Vi kan også anbefale en, bare klikk på følgende link så scroller vi deg direkte til reisedapter Guyana til Norge.

🇬🇾

Reiseadapter nødvendig for stikkontakter i Guyana

Med det sagt kan vi slå fast at dersom du reiser til Guyana må du ta med reiseadapter, da de i Guyana bruker stikkontakter som ikke er kompatible med kontaktene og enhetene vi bruker i Norge. Vi anbefaler denne reiseadapter som er laget for å fungere med stikkontaktene som brukes i Guyana.

Dessuten er ikke nettspenningen og frekvensen som brukes i strømnettet Guyana den samme som vi er vant til i Norge. Dette er noe det er viktig å være klar over, da en spennings- eller frekvensomformer sannsynligvis vil være nødvendig dersom enheten din ikke kan drives på samme nettspenning og frekvens som i Guyana.

Reiseadapter som passer til stikkontakter i Guyana

Universaladapter for hele verden

Den sikreste måten er å kjøpe en universal reiseadapter for hele verden, som da også fungerer i Guyana. Denne universelle reiseadapteren kommer fra samme kjente merke (Skross) og kan også kjøpes til en virkelig god pris gjennom Prisjakt.no.


MERK! Sørg for at reiseadapteren du velger faktisk fungerer i Guyana.

Reiseadapter Guyana til Norge

Er du på jakt etter en reiseadapter som passer for elektriske apparater fra Guyana i stikkontakter i Norge, kan vi foreslå en perfekt reiseadapter universal som fungerer for elektriske kontakter fra Guyana til Norge. Den egner seg for å konvertere stikkontakter av type A, B, G, I, J, L og N til å fungere i norske stikkontakter av type F. Se bilde av reiseadapteren under, samt liste over butikkene som har beste pris nå.

Universaladapter Guyana til Norge

En universal reiseadapter som fungerer i Norge med elektriske kontakter fra Guyana. Reiseadapteren kommer fra et kjent merke (Skross) og fås kjøpt til en god pris gjennom Prisjakt.no.


MERK! Sørg for at reiseadapteren du velger faktisk fungerer i Norge.

Stikkontakter som brukes i Guyana

Nedenfor kan du se bilder av stikkontaktene som brukes i Guyana, de gjør det enkelt for deg å sammenligne med kontaktene du har for å se f.eks. likheter og ulikheter.

Illustrasjon av stikkontakt Type A brukt i Guyana.