innlegget inneholder reklame gjennom annonselenker til Proshop og InkClub
Reiseadapter/Guinea-Bissau

Reiseadapter og stikkontakt i Guinea-Bissau

Her kan du lese mer om hvilken type stikkontakt som brukes i Guinea-Bissau, samt lese mer om du må skaffe deg reiseadapter eller ikke når du besøker Guinea-Bissau. Typen eller typene av stikkontakter som brukes Guinea-Bissau er Type C, samtidig er standardspenningen og standardfrekvensen som brukes henholdsvis 230 V og 50 Hz. I Norge bruker vi stikkontakter av Type C og Type F, og vår standard spenning er 230 V og vår standard frekvens er 50 Hz. Nedenfor kan du se om du trenger reiseadapter til stikkontakter i Guinea-Bissau og få anbefalinger om passende reiseadaptere.

🇬🇼

Reiseadapter er ikke nødvendig for stikkontakter i Guinea-Bissau

Med det sagt kan vi slå fast at dersom du reiser til Guinea-Bissau trenger du ikke ta med reiseadapter, da de i Guinea-Bissau bruker stikkontakter som er kompatible med kontaktene og enhetene vi bruker i Norge. Men skal du besøke naboland kan det likevel være lurt å ta med reiseadapter, for eksempel er denne reiseadapter veldig bra da den fungerer over hele verden.

Videre er både nettspenningen og frekvensen som brukes i strømnettet i Guinea-Bissau den samme som brukes i Norge, så apparatene du bruker i Norge bør også fungere helt uten problemer i Guinea-Bissau. Det skal med andre ord ikke være nødvendig med transformator.

Universaladapter for stikkontakter i Guinea-Bissau

Universaladapter for hele verden

Den sikreste måten å reise på er å kjøpe en universal reiseadapter for hele verden, som da også garantert fungerer i Guinea-Bissau. Denne universelle reiseadapteren kommer fra et kjent merke (Skross) og kan også kjøpes til en virkelig god pris hos InkClub (249 kr).

Til InkClub

Stikkontakter som brukes i Guinea-Bissau

Nedenfor kan du se bilder av stikkontaktene som brukes i Guinea-Bissau, de gjør det enkelt for deg å sammenligne med kontaktene du har for å se f.eks. likheter og ulikheter.

Illustrasjon av stikkontakt Type C brukt i Guinea-Bissau.