innlegget inneholder reklame gjennom annonselenker til Proshop og InkClub
Reiseadapter/Guadeloupe

Reiseadapter og stikkontakt i Guadeloupe

Her kan du lese mer om hvilken type stikkontakt som brukes i Guadeloupe, samt lese mer om du må skaffe deg reiseadapter eller ikke når du besøker Guadeloupe. Typen eller typene av stikkontakter som brukes Guadeloupe er Type C, Type D og Type E, samtidig er standardspenningen og standardfrekvensen som brukes henholdsvis 230 V og 50 Hz. I Norge bruker vi stikkontakter av Type C og Type F, og vår standard spenning er 230 V og vår standard frekvens er 50 Hz. Nedenfor kan du se om du trenger reiseadapter til stikkontakter i Guadeloupe og få anbefalinger om passende reiseadaptere.

🇬🇵

Reiseadapter kan være nødvendig for stikkontakter i Guadeloupe

Med det sagt kan vi slå fast at dersom du reiser til Guadeloupe kan det hende du må ta med deg reiseadapter, da de i Guadeloupe kun til en viss grad bruker stikkontakter som er kompatible med kontaktene og enhetene vi bruker i Norge. Det er best å ta med en reiseadapter, for eksempel kan vi anbefale denne reiseadapter som er designet for å fungere med de nøyaktige stikkontaktene som brukes i Guadeloupe.

Videre er både nettspenningen og frekvensen som brukes i strømnettet i Guadeloupe den samme som brukes i Norge, så apparatene du bruker i Norge bør også fungere helt uten problemer i Guadeloupe. Det skal med andre ord ikke være nødvendig med transformator.

Reiseadapter som passer til stikkontakter i Guadeloupe

Universaladapter for stikkontakter i Guadeloupe

Universaladapter for hele verden

Den sikreste måten er å kjøpe en universal reiseadapter for hele verden, som da også fungerer i Guadeloupe. Denne universelle reiseadapteren kommer fra samme kjente merke (Skross) og kan også kjøpes til en virkelig god pris hos InkClub (249 kr).

Til InkClub

MERK! Sørg for at reiseadapteren du velger faktisk fungerer i Guadeloupe.

Stikkontakter som brukes i Guadeloupe

Nedenfor kan du se bilder av stikkontaktene som brukes i Guadeloupe, de gjør det enkelt for deg å sammenligne med kontaktene du har for å se f.eks. likheter og ulikheter.

Illustrasjon av stikkontakt Type C brukt i Guadeloupe.Illustrasjon av stikkontakt Type D brukt i Guadeloupe.Illustrasjon av stikkontakt Type E brukt i Guadeloupe.