Reiseadapter og stikkontakt i Ghana

Her kan du lese mer om hvilken type stikkontakt som brukes i Ghana, samt lese mer om du må skaffe deg reiseadapter eller ikke når du besøker Ghana. Typen eller typene av stikkontakter som brukes Ghana er Type G, samtidig er standardspenningen og standardfrekvensen som brukes henholdsvis 240 V og 50 Hz. I Norge bruker vi stikkontakter av Type C og Type F, og vår standard spenning er 230 V og vår standard frekvens er 50 Hz. Nedenfor kan du se om du trenger reiseadapter til stikkontakter i Ghana og få anbefalinger om passende reiseadaptere.

Trenger du reiseadapter i Norge for elektriske apparater fra Ghana? Vi kan også anbefale en, bare klikk på følgende link så scroller vi deg direkte til reisedapter Ghana til Norge.

🇬🇭

Reiseadapter nødvendig for stikkontakter i Ghana

Med det sagt kan vi slå fast at dersom du reiser til Ghana må du ta med reiseadapter, da de i Ghana bruker stikkontakter som ikke er kompatible med kontaktene og enhetene vi bruker i Norge. Vi anbefaler denne reiseadapter som er laget for å fungere med stikkontaktene som brukes i Ghana.

Videre er frekvensen på strømnettet den samme i Ghana som i Norge, men nettspenningen som brukes er ikke den samme som vi er vant til i Norge. Dette er noe det er viktig å være klar over, da en spenningsomformer sannsynligvis vil være nødvendig dersom apparatet ditt ikke kan drives på samme nettspenning som i Ghana.

Reiseadapter som passer til stikkontakter i Ghana

Reiseadapter for stikkontakt Type G

Denne reiseadapteren er spesielt utviklet for å fungere i stikkontakter i Ghana, er et kjent merke (Skross) og fås kjøpt til en virkelig god pris gjennom Prisjakt.no.


Universaladapter for hele verden

En annen måte er å kjøpe en universal reiseadapter for hele verden, som også fungerer i Ghana. Denne universelle reiseadapteren kommer fra samme kjente merke (Skross) og kan også kjøpes til en virkelig god pris gjennom Prisjakt.no.


MERK! Sørg for at reiseadapteren du velger faktisk fungerer i Ghana.

Reiseadapter Ghana til Norge

Er du på jakt etter en reiseadapter som passer for elektriske apparater fra Ghana i stikkontakter i Norge, kan vi foreslå en perfekt reiseadapter universal som fungerer for elektriske kontakter fra Ghana til Norge. Den egner seg for å konvertere stikkontakter av type A, B, G, I, J, L og N til å fungere i norske stikkontakter av type F. Se bilde av reiseadapteren under, samt liste over butikkene som har beste pris nå.

Universaladapter Ghana til Norge

En universal reiseadapter som fungerer i Norge med elektriske kontakter fra Ghana. Reiseadapteren kommer fra et kjent merke (Skross) og fås kjøpt til en god pris gjennom Prisjakt.no.


MERK! Sørg for at reiseadapteren du velger faktisk fungerer i Norge.

Stikkontakter som brukes i Ghana

Nedenfor kan du se bilder av stikkontaktene som brukes i Ghana, de gjør det enkelt for deg å sammenligne med kontaktene du har for å se f.eks. likheter og ulikheter.

Illustrasjon av stikkontakt Type G brukt i Ghana.

Å besøke Ghana som turist

Ghana er et populært reisemål i Vest-Afrika, kjent for sin rike kultur, vennlige mennesker og historiske attraksjoner. Landet tiltrekker seg turister med sine vakre strender, nasjonalparker og historiske fort fra slavehandelens tid. Når man reiser til Ghana kan man forvente en kombinasjon av naturopplevelser, kultur og historie, samt muligheten til å oppleve den livlige atmosfæren i landets byer og landsbyer.

Glem heller ikke reiseadapteren for å kunne bruke tingene dine i Ghanas stikkontakt. 😊