innlegget inneholder reklame gjennom annonselenker til Proshop og InkClub
Reiseadapter/Franska Guyana

Reiseadapter og stikkontakt i Franska Guyana

Her kan du lese mer om hvilken type stikkontakt som brukes i Franska Guyana, samt lese mer om du må skaffe deg reiseadapter eller ikke når du besøker Franska Guyana. Typen eller typene av stikkontakter som brukes Franska Guyana er Type C, Type D og Type E, samtidig er standardspenningen og standardfrekvensen som brukes henholdsvis 220 V og 50 Hz. I Norge bruker vi stikkontakter av Type C og Type F, og vår standard spenning er 230 V og vår standard frekvens er 50 Hz. Nedenfor kan du se om du trenger reiseadapter til stikkontakter i Franska Guyana og få anbefalinger om passende reiseadaptere.

🇬🇫

Reiseadapter kan være nødvendig for stikkontakter i Franska Guyana

Med det sagt kan vi slå fast at dersom du reiser til Franska Guyana kan det hende du må ta med deg reiseadapter, da de i Franska Guyana kun til en viss grad bruker stikkontakter som er kompatible med kontaktene og enhetene vi bruker i Norge. Det er best å ta med en reiseadapter, for eksempel kan vi anbefale denne reiseadapter som er designet for å fungere med de nøyaktige stikkontaktene som brukes i Franska Guyana.

Videre er frekvensen på strømnettet den samme i Franska Guyana som i Norge, men nettspenningen som brukes er ikke den samme som vi er vant til i Norge. Dette er noe det er viktig å være klar over, da en spenningsomformer sannsynligvis vil være nødvendig dersom apparatet ditt ikke kan drives på samme nettspenning som i Franska Guyana.

Reiseadapter som passer til stikkontakter i Franska Guyana

Universaladapter for stikkontakter i Franska Guyana

Universaladapter for hele verden

Den sikreste måten er å kjøpe en universal reiseadapter for hele verden, som da også fungerer i Franska Guyana. Denne universelle reiseadapteren kommer fra samme kjente merke (Skross) og kan også kjøpes til en virkelig god pris hos InkClub (249 kr).

Til InkClub

MERK! Sørg for at reiseadapteren du velger faktisk fungerer i Franska Guyana.

Stikkontakter som brukes i Franska Guyana

Nedenfor kan du se bilder av stikkontaktene som brukes i Franska Guyana, de gjør det enkelt for deg å sammenligne med kontaktene du har for å se f.eks. likheter og ulikheter.

Illustrasjon av stikkontakt Type C brukt i Franska Guyana.Illustrasjon av stikkontakt Type D brukt i Franska Guyana.Illustrasjon av stikkontakt Type E brukt i Franska Guyana.