innlegget inneholder reklame gjennom annonselenker til Proshop og InkClub
Reiseadapter/Estland

Reiseadapter og stikkontakt i Estland

Her kan du lese mer om hvilken type stikkontakt som brukes i Estland, samt lese mer om du må skaffe deg reiseadapter eller ikke når du besøker Estland. Typen eller typene av stikkontakter som brukes Estland er Type F, samtidig er standardspenningen og standardfrekvensen som brukes henholdsvis 220 V og 60 Hz. I Norge bruker vi stikkontakter av Type C og Type F, og vår standard spenning er 230 V og vår standard frekvens er 50 Hz. Nedenfor kan du se om du trenger reiseadapter til stikkontakter i Estland og få anbefalinger om passende reiseadaptere.

🇪🇪

Reiseadapter kan være nødvendig for stikkontakter i Estland

Med det sagt kan vi slå fast at dersom du reiser til Estland kan det hende du må ta med deg reiseadapter, da de i Estland kun til en viss grad bruker stikkontakter som er kompatible med kontaktene og enhetene vi bruker i Norge. Det er best å ta med en reiseadapter, for eksempel kan vi anbefale denne reiseadapter som er designet for å fungere med de nøyaktige stikkontaktene som brukes i Estland.

Dessuten er ikke nettspenningen og frekvensen som brukes i strømnettet Estland den samme som vi er vant til i Norge. Dette er noe det er viktig å være klar over, da en spennings- eller frekvensomformer sannsynligvis vil være nødvendig dersom enheten din ikke kan drives på samme nettspenning og frekvens som i Estland.

Reiseadapter som passer til stikkontakter i Estland

Universaladapter for stikkontakter i Estland

Universaladapter for hele verden

Den sikreste måten er å kjøpe en universal reiseadapter for hele verden, som da også fungerer i Estland. Denne universelle reiseadapteren kommer fra samme kjente merke (Skross) og kan også kjøpes til en virkelig god pris hos InkClub (249 kr).

Til InkClub

MERK! Sørg for at reiseadapteren du velger faktisk fungerer i Estland.

Stikkontakter som brukes i Estland

Nedenfor kan du se bilder av stikkontaktene som brukes i Estland, de gjør det enkelt for deg å sammenligne med kontaktene du har for å se f.eks. likheter og ulikheter.

Illustrasjon av stikkontakt Type F brukt i Estland.