innlegget inneholder reklame gjennom annonselenker til Proshop og InkClub
Reiseadapter/Den dominikanske republikk

Reiseadapter og stikkontakt i Den dominikanske republikk

Her kan du lese mer om hvilken type stikkontakt som brukes i Den dominikanske republikk, samt lese mer om du må skaffe deg reiseadapter eller ikke når du besøker Den dominikanske republikk. Typen eller typene av stikkontakter som brukes Den dominikanske republikk er Type A, samtidig er standardspenningen og standardfrekvensen som brukes henholdsvis 100-125 V og 50/60 Hz. I Norge bruker vi stikkontakter av Type C og Type F, og vår standard spenning er 230 V og vår standard frekvens er 50 Hz. Nedenfor kan du se om du trenger reiseadapter til stikkontakter i Den dominikanske republikk og få anbefalinger om passende reiseadaptere.

Trenger du reiseadapter i Norge for elektriske apparater fra Den dominikanske republikk? Vi kan også anbefale en, bare klikk på følgende link så scroller vi deg direkte til reisedapter Den dominikanske republikk til Norge.

🇩🇴

Reiseadapter nødvendig for stikkontakter i Den dominikanske republikk

Med det sagt kan vi slå fast at dersom du reiser til Den dominikanske republikk må du ta med reiseadapter, da de i Den dominikanske republikk bruker stikkontakter som ikke er kompatible med kontaktene og enhetene vi bruker i Norge. Vi anbefaler denne reiseadapter som er laget for å fungere med stikkontaktene som brukes i Den dominikanske republikk.

Dessuten er ikke nettspenningen og frekvensen som brukes i strømnettet Den dominikanske republikk den samme som vi er vant til i Norge. Dette er noe det er viktig å være klar over, da en spennings- eller frekvensomformer sannsynligvis vil være nødvendig dersom enheten din ikke kan drives på samme nettspenning og frekvens som i Den dominikanske republikk.

Reiseadapter som passer til stikkontakter i Den dominikanske republikk

Universaladapter for stikkontakter i Den dominikanske republikk

Universaladapter for hele verden

Den sikreste måten er å kjøpe en universal reiseadapter for hele verden, som da også fungerer i Den dominikanske republikk. Denne universelle reiseadapteren kommer fra samme kjente merke (Skross) og kan også kjøpes til en virkelig god pris hos InkClub (249 kr).

Til InkClub

MERK! Sørg for at reiseadapteren du velger faktisk fungerer i Den dominikanske republikk.

Reiseadapter Den dominikanske republikk til Norge

Er du på jakt etter en reiseadapter som passer for elektriske apparater fra Den dominikanske republikk i stikkontakter i Norge, kan vi foreslå en perfekt reiseadapter universal som fungerer for elektriske kontakter fra Den dominikanske republikk til Norge. Den egner seg for å konvertere stikkontakter av type A, B, G, I, J, L og N til å fungere i norske stikkontakter av type F. Se bilde av reiseadapteren under, samt liste over butikkene som har beste pris nå.

Universaladapter for stikkontakter i Norge

Universaladapter Den dominikanske republikk til Norge

En universal reiseadapter som fungerer i Norge med elektriske kontakter fra Den dominikanske republikk. Reiseadapteren kommer fra et kjent merke (Skross) og fås kjøpt til en god pris hos Proshop (97 kr).

Til Proshop

MERK! Sørg for at reiseadapteren du velger faktisk fungerer i Norge.

Stikkontakter som brukes i Den dominikanske republikk

Nedenfor kan du se bilder av stikkontaktene som brukes i Den dominikanske republikk, de gjør det enkelt for deg å sammenligne med kontaktene du har for å se f.eks. likheter og ulikheter.

Illustrasjon av stikkontakt Type A brukt i Den dominikanske republikk.