Reiseadapter/Colombiansk peso

Reiseadapter og stikkontakt i Colombiansk peso

Her kan du lese mer om hvilken type stikkontakt som brukes i Colombiansk peso, samt lese mer om du må skaffe deg reiseadapter eller ikke når du besøker Colombiansk peso. Typen eller typene av stikkontakter som brukes Colombiansk peso er Type B, samtidig er standardspenningen og standardfrekvensen som brukes henholdsvis 125 V og 60 Hz. I Norge bruker vi stikkontakter av Type C og Type F, og vår standard spenning er 230 V og vår standard frekvens er 50 Hz. Nedenfor kan du se om du trenger reiseadapter til stikkontakter i Colombiansk peso og få anbefalinger om passende reiseadaptere.

Trenger du reiseadapter i Norge for elektriske apparater fra Colombiansk peso? Vi kan også anbefale en, bare klikk på følgende link så scroller vi deg direkte til reisedapter Colombiansk peso til Norge.

🇨🇴

Reiseadapter nødvendig for stikkontakter i Colombiansk peso

Med det sagt kan vi slå fast at dersom du reiser til Colombiansk peso må du ta med reiseadapter, da de i Colombiansk peso bruker stikkontakter som ikke er kompatible med kontaktene og enhetene vi bruker i Norge. Vi anbefaler denne reiseadapter som er laget for å fungere med stikkontaktene som brukes i Colombiansk peso.

Dessuten er ikke nettspenningen og frekvensen som brukes i strømnettet Colombiansk peso den samme som vi er vant til i Norge. Dette er noe det er viktig å være klar over, da en spennings- eller frekvensomformer sannsynligvis vil være nødvendig dersom enheten din ikke kan drives på samme nettspenning og frekvens som i Colombiansk peso.

Reiseadapter som passer til stikkontakter i Colombiansk peso

Reiseadapter for stikkontakt Type B

Denne reiseadapteren er spesielt utviklet for å fungere i stikkontakter i Colombiansk peso, er et kjent merke (Skross) og fås kjøpt til en virkelig god pris gjennom Prisjakt.no.


Universaladapter for hele verden

En annen måte er å kjøpe en universal reiseadapter for hele verden, som også fungerer i Colombiansk peso. Denne universelle reiseadapteren kommer fra samme kjente merke (Skross) og kan også kjøpes til en virkelig god pris gjennom Prisjakt.no.


MERK! Sørg for at reiseadapteren du velger faktisk fungerer i Colombiansk peso.

Reiseadapter Colombiansk peso til Norge

Er du på jakt etter en reiseadapter som passer for elektriske apparater fra Colombiansk peso i stikkontakter i Norge, kan vi foreslå en perfekt reiseadapter universal som fungerer for elektriske kontakter fra Colombiansk peso til Norge. Den egner seg for å konvertere stikkontakter av type A, B, G, I, J, L og N til å fungere i norske stikkontakter av type F. Se bilde av reiseadapteren under, samt liste over butikkene som har beste pris nå.

Universaladapter Colombiansk peso til Norge

En universal reiseadapter som fungerer i Norge med elektriske kontakter fra Colombiansk peso. Reiseadapteren kommer fra et kjent merke (Skross) og fås kjøpt til en god pris gjennom Prisjakt.no.


MERK! Sørg for at reiseadapteren du velger faktisk fungerer i Norge.

Stikkontakter som brukes i Colombiansk peso

Nedenfor kan du se bilder av stikkontaktene som brukes i Colombiansk peso, de gjør det enkelt for deg å sammenligne med kontaktene du har for å se f.eks. likheter og ulikheter.

Illustrasjon av stikkontakt Type B brukt i Colombiansk peso.