innlegget inneholder reklame gjennom annonselenker til Proshop og InkClub
Reiseadapter/Burundi

Reiseadapter og stikkontakt i Burundi

Her kan du lese mer om hvilken type stikkontakt som brukes i Burundi, samt lese mer om du må skaffe deg reiseadapter eller ikke når du besøker Burundi. Typen eller typene av stikkontakter som brukes Burundi er Type E, samtidig er standardspenningen og standardfrekvensen som brukes henholdsvis 230 V og 50 Hz. I Norge bruker vi stikkontakter av Type C og Type F, og vår standard spenning er 230 V og vår standard frekvens er 50 Hz. Nedenfor kan du se om du trenger reiseadapter til stikkontakter i Burundi og få anbefalinger om passende reiseadaptere.

🇧🇮

Reiseadapter nødvendig for stikkontakter i Burundi

Med det sagt kan vi slå fast at dersom du reiser til Burundi må du ta med reiseadapter, da de i Burundi bruker stikkontakter som ikke er kompatible med kontaktene og enhetene vi bruker i Norge. Vi anbefaler denne reiseadapter som er laget for å fungere med stikkontaktene som brukes i Burundi.

Videre er både nettspenningen og frekvensen som brukes i strømnettet i Burundi den samme som brukes i Norge, så apparatene du bruker i Norge bør også fungere helt uten problemer i Burundi. Det skal med andre ord ikke være nødvendig med transformator.

Reiseadapter som passer til stikkontakter i Burundi

Universaladapter for stikkontakter i Burundi

Universaladapter for hele verden

Den sikreste måten er å kjøpe en universal reiseadapter for hele verden, som da også fungerer i Burundi. Denne universelle reiseadapteren kommer fra samme kjente merke (Skross) og kan også kjøpes til en virkelig god pris hos InkClub (249 kr).

Til InkClub

MERK! Sørg for at reiseadapteren du velger faktisk fungerer i Burundi.

Stikkontakter som brukes i Burundi

Nedenfor kan du se bilder av stikkontaktene som brukes i Burundi, de gjør det enkelt for deg å sammenligne med kontaktene du har for å se f.eks. likheter og ulikheter.

Illustrasjon av stikkontakt Type E brukt i Burundi.