innlegget inneholder reklame gjennom annonselenker til Proshop og InkClub
Reiseadapter/Burkina Faso

Reiseadapter og stikkontakt i Burkina Faso

Her kan du lese mer om hvilken type stikkontakt som brukes i Burkina Faso, samt lese mer om du må skaffe deg reiseadapter eller ikke når du besøker Burkina Faso. Typen eller typene av stikkontakter som brukes Burkina Faso er Type C, samtidig er standardspenningen og standardfrekvensen som brukes henholdsvis 230 V og 50 Hz. I Norge bruker vi stikkontakter av Type C og Type F, og vår standard spenning er 230 V og vår standard frekvens er 50 Hz. Nedenfor kan du se om du trenger reiseadapter til stikkontakter i Burkina Faso og få anbefalinger om passende reiseadaptere.

🇧🇫

Reiseadapter er ikke nødvendig for stikkontakter i Burkina Faso

Med det sagt kan vi slå fast at dersom du reiser til Burkina Faso trenger du ikke ta med reiseadapter, da de i Burkina Faso bruker stikkontakter som er kompatible med kontaktene og enhetene vi bruker i Norge. Men skal du besøke naboland kan det likevel være lurt å ta med reiseadapter, for eksempel er denne reiseadapter veldig bra da den fungerer over hele verden.

Videre er både nettspenningen og frekvensen som brukes i strømnettet i Burkina Faso den samme som brukes i Norge, så apparatene du bruker i Norge bør også fungere helt uten problemer i Burkina Faso. Det skal med andre ord ikke være nødvendig med transformator.

Universaladapter for stikkontakter i Burkina Faso

Universaladapter for hele verden

Den sikreste måten å reise på er å kjøpe en universal reiseadapter for hele verden, som da også garantert fungerer i Burkina Faso. Denne universelle reiseadapteren kommer fra et kjent merke (Skross) og kan også kjøpes til en virkelig god pris hos InkClub (249 kr).

Til InkClub

Stikkontakter som brukes i Burkina Faso

Nedenfor kan du se bilder av stikkontaktene som brukes i Burkina Faso, de gjør det enkelt for deg å sammenligne med kontaktene du har for å se f.eks. likheter og ulikheter.

Illustrasjon av stikkontakt Type C brukt i Burkina Faso.