Reiseadapter/Bosnia-Hercegovina

Reiseadapter og stikkontakt i Bosnia-Hercegovina

Her kan du lese mer om hvilken type stikkontakt som brukes i Bosnia-Hercegovina, samt lese mer om du må skaffe deg reiseadapter eller ikke når du besøker Bosnia-Hercegovina. Typen eller typene av stikkontakter som brukes Bosnia-Hercegovina er Type C, samtidig er standardspenningen og standardfrekvensen som brukes henholdsvis 230 V og 50 Hz. I Norge bruker vi stikkontakter av Type C og Type F, og vår standard spenning er 230 V og vår standard frekvens er 50 Hz. Nedenfor kan du se om du trenger reiseadapter til stikkontakter i Bosnia-Hercegovina og få anbefalinger om passende reiseadaptere.

🇧🇦

Reiseadapter er ikke nødvendig for stikkontakter i Bosnia-Hercegovina

Med det sagt kan vi slå fast at dersom du reiser til Bosnia-Hercegovina trenger du ikke ta med reiseadapter, da de i Bosnia-Hercegovina bruker stikkontakter som er kompatible med kontaktene og enhetene vi bruker i Norge. Men skal du besøke naboland kan det likevel være lurt å ta med reiseadapter, for eksempel er denne reiseadapter veldig bra da den fungerer over hele verden.

Videre er både nettspenningen og frekvensen som brukes i strømnettet i Bosnia-Hercegovina den samme som brukes i Norge, så apparatene du bruker i Norge bør også fungere helt uten problemer i Bosnia-Hercegovina. Det skal med andre ord ikke være nødvendig med transformator.

Universaladapter for hele verden

Den sikreste måten å reise på er å kjøpe en universal reiseadapter for hele verden, som da også garantert fungerer i Bosnia-Hercegovina. Denne universelle reiseadapteren kommer fra et kjent merke (Skross) og kan også kjøpes til en virkelig god pris gjennom Prisjakt.no.


Stikkontakter som brukes i Bosnia-Hercegovina

Nedenfor kan du se bilder av stikkontaktene som brukes i Bosnia-Hercegovina, de gjør det enkelt for deg å sammenligne med kontaktene du har for å se f.eks. likheter og ulikheter.

Illustrasjon av stikkontakt Type C brukt i Bosnia-Hercegovina.